Aktywne Wpisy

niebadzogrem +26
Nie ogarniam ludzi ktorzy chodza w zwyklych zegarkach. Przeciez poza bateria tam nie ma plusów.
Ani nie ustawisz przpyomnienia z asystentem, nie pogadasz z reki jak ktos dzwoni, nie znajdzesz telefonu dzwoniac na niego zegarkiem, na bieganiu nie zrobisz pomaru ani nie posluchasz muzyki ze sparowanych sluchawek przez bt. Juz nie mowie o bardziej zaawansowanych rzeczach jak sterowanie domem, shuflowanie kawalka na spotify odtwarzanym na AVR czy uzyciem zegarka jako myszki w
Ani nie ustawisz przpyomnienia z asystentem, nie pogadasz z reki jak ktos dzwoni, nie znajdzesz telefonu dzwoniac na niego zegarkiem, na bieganiu nie zrobisz pomaru ani nie posluchasz muzyki ze sparowanych sluchawek przez bt. Juz nie mowie o bardziej zaawansowanych rzeczach jak sterowanie domem, shuflowanie kawalka na spotify odtwarzanym na AVR czy uzyciem zegarka jako myszki w

#stalowawola #nieruchomosci #mieszkania
To jest gurwa skandal. Podkarpacka umieralnia zwana Stalową Wolą lub jak niektorzy mowia Aluminiową Niewolą. Mieszkanie 48m2. Przyszla podwyzka czynszu na 1100zł. Tysiac jbane sto złotych za 48m2 w wielkiej płycie. Juz nawet nie mowie ze za takie mieszkania po 400k wołają, gdzie 300 bym za to nie dał. Plus jak ktos wynajmuje to teraz trzeba liczyc z 1500-2000 dla wlasciciela mieszkania. A
To jest gurwa skandal. Podkarpacka umieralnia zwana Stalową Wolą lub jak niektorzy mowia Aluminiową Niewolą. Mieszkanie 48m2. Przyszla podwyzka czynszu na 1100zł. Tysiac jbane sto złotych za 48m2 w wielkiej płycie. Juz nawet nie mowie ze za takie mieszkania po 400k wołają, gdzie 300 bym za to nie dał. Plus jak ktos wynajmuje to teraz trzeba liczyc z 1500-2000 dla wlasciciela mieszkania. A

Gdzie poznać dziewczynę mając 25+ lat nie mając znajomych?
Praca - większość to faceci. Nawet jeśli jest jakaś dziewczyna to zajęta.
Studia - zaoczne, więc tzw. życia studenckiego nie miałem. Poza tym to już za mną, na kolejne się nie wybieram w najbliższym czasie.
Oprócz tego próbowałem "wyjść do ludzi":
1. Kursy tańca.
Próbowałem się zapisać do kilku szkół, w większości mnie odrzucili z powodu braku partnerki. Tam gdzie mnie przyjęli to nikogo nie poznałem. Większość uczestników to faceci 30+ szukający żony. Dziewczyny jeśli już były to za chwilę ich nie było (czytaj na kolejnych zajęciach) bo czuły się źle będąc podrywane cały czas przez jakiś zdesperowanych typów.
2. Wolontariat dla zwierząt
90% to kobiety 30+ i nastolatki. Facetów co prawda nie było zbyt dużo, ale i dziewczyn w moim wieku też nie. Nie wiem czy to specyfika tego konkretnego wolontariatu, ale innego w okolicy nie mam.
3. Wycieczki dla singli
Ociepanie, zlot simpów i desperatów. Byłem na kilku wycieczkach lokalnych i zagranicznych, z różnymi ludźmi i zawsze tak samo - pełno chłopa co to albo szukają okazji do nachlania albo do znalezienia dziewczyny. Dziewczyn bardzo mało, a jeśli już to przeważnie starsze ode mnie i kompletnie niezainteresowane nawiązywaniem znajomości.
4. Wycieczki (ale nie dla singli)
Podobnie jak w pkt.3 tylko bez pretekstu szukania drugiej połówki. Większość jeździ z grupą znajomych lub drugimi połówkami i nie są zbytnio zainteresowani szukaniem nowych znajomych. Często było tak, że 90% grupy odłączało się od głównej grupy (czyli nas wszystkich) i np. zwiedzało we własnym gronie (znajomych lub drugich połówek).
5. Silent disco
Jeśli ktoś nie słyszał o czymś takim to jest to impreza na której każdy zakłada słuchawki, wybiera jeden z kilku kanałów i słucha/tańczy do muzyki (na każdym kanale leci inna piosenka). Jak myślicie czy udało mi się kogoś poznać? Nie. Większość to byli imprezowicze i grupy znajomych/pary, nie wiedziałem jak się wkręcić w towarzystwo.
6. Aplikacje randkowe
Tinder, Badoo, FB Randki, Boo, Sympatia. Konta miałem tam założone przez 3-3.5 roku (teraz jest usunąłem). Efekt? Dwie randki po których panny mi powiedziały, że nic z tego nie będzie i papa. Poza tym, zero polubień, zero matchy. Z kilkoma udało mi się wymienić kilkoma wiadomościami, ale najczęściej po 2-3 dniach ghosting, nawet nie zdążyłem zaproponować spotkania. Tak, miałem kupione premium (które miało pomóc), ale to nie pomogło. I tak, dawałem zdjęcia z wyjazdów czy zwierzakiem (to też podobno "magnes na laski").
7. Juwenalia
Byłem (jak jeszcze studiowałem). Podobnie jak na wycieczkach - same pary albo grupki znajomych. Nie wiedziałem jak mam się wbić/wkręcić w ich towarzystwo. Przecież nie podejdę do jakiejś i nie powiem "Cześć, jestem samotny, mogę być waszym kolegą?".
8. Discord
Kilka lat temu próbowałem (jak miałem mniej niż 20 lat). Dołączyłem na kilka serwerów stricte do poznawania ludzi. Dziwnie było bo każdy się tam znał i rozmawiali tylko ze sobą. Nowi, tacy jak ja, nie odzywali się bo nie mieli jak (ani nie wiedzieli o czym można rozmawiać). Jednak udało mi się poznać koleżankę z którą znajomość trwała przez 3 miesiące (nie spotkaliśmy się bo odległość przeszkadzała i obydwoje mieliśmy szkołę/uczelnię), potem nagle napisała że poznała kogoś u siebie i znajomość się zakończyła. Po tym już nie udało mi się nikogo poznać przez Discorda - albo trafiałem na serwery gdzie same nastolatki albo ludzie co mieszkają na drugim końcu Polski (dosłownie).
Pomysły mi się skończyły.
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #pytaniedoniebieskichpaskow #pytaniedorozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: przed wyjściem do ludzi zadbałbym o swój wygląd.
Do OPa: @mirko_anonim nie ma sie ziom czym przejmowac, takie mamy czasy, wiekszosc facetow ma dzis problem zeby poznac kobiete, szczegolnie "uwolnionienie" czy tam "wyzwolenie" ich pokazalo ich prawdziwa nature i faceci ktorzy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
No taka jest sytuacja w tym kraju, normalne baby są zajęte, 5.5 miliona kawalerów a wolnych witaminek kilka sztuk na cały kraj.
Nie każdy styl tańca tak ma.
Olej wszelkie kursy tańca towarzyskiego, bo tam rzeczywiście idzie się głównie