Aktywne Wpisy

Karolaaa555 +7
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

wfyokyga +43
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz

źródło: GqtKKtwWUAAgi_Z
Pobierzźródło: Gnc7MnjWsAAtMS7
Pobierz@Dziobex: Nawet gdyby, to i tak niespełnione obietnice są lepsze dla chłopów niż gnicie w okopach, umieranie pod gabinetami prywatnych lekarzy i umowy śmieciowe w raju dla prywaciarzy, który marzy się Mentzenowi.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: 0784c80bd5c75d4947122a7cb8df293c31c8df423e067678968f95c5363ce6d7
PobierzCiocia Kasia premierem.
Od finansów Mentzen
Od infrastruktury Zandberg
@moja-walka: z tego co pamiętam, to mówił w wywiadzie u Stanowskiego, że nie, a pozytywnie wnioski o azyl powinni rozpatrywać tylko od tych, którzy udowodnią, że faktycznie są uchodźcami politycznymi.
źródło: z27834385FBW,Adrian-Zandberg--Wlodzimierz-Czarzasty--Wanda-Nowi
PobierzCzemu zawsze manipulujesz w tym temacie?
W II turze twardo chciałem oddać głos nieważny przy Trzaskowski-Nawrocki, bo obaj, z różnych powodów, się nie nadają, ale za mocno zacząłem wsiąkać w kampanię i tak jak mnie najpierw oburzyło wyłudzenie kawalerki, tak potem entuzjazm skutecznie obniżyły wszelkiego typu usłużne dziennikarzyny, czy ostatnie plucie bez sensu na przyszłego prezydenta