Aktywne Wpisy
kaszaamanna +2066
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +401
źródło: 1000005415
Pobierz

Mi osobiście przepaliły się styki jak to usłyszałem z jego ust.
Tak czy inaczej tylko pan Duńczyk.
@Tywin_Lannister: to wcale nie jest zabawne tylko oczywiste, jak się ma głowę na karku a nie w dupie, i umie myśleć, czytać i wyciągać wnioski, a nie oglądać rolki na tik-toku i fejsbuku
Podatki:
- Zandberg chce je podwyzszyc
- Mentzen chce je uproscic i docelowo obnizyc
Prosty chlop taki jak ja chce wiecej kasy w swojej kieszeni i uprosczone podatki. Zandberg nie jest dla nas.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@fraciu: dokladnie to robi. Na przyklad wiek emerytalny 60 lat - najnizszy w europie oraz czterodniowy tydzien pracy - rowniez najmniej godzin w europie (i na swiecie?)
@Tywin_Lannister z powodów, ktore wymienilem wyzej nie przekonales mnie. Nadal uwazam, ze jest to najgorszy kandydat, ktory doprowadzilby do katastrofy gospodarczej. Dziwie sie, ze nikt go o to nie pocisnal (chyba, ze nie trafilem akurat).
@Darth13: Nie.
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@Darth13: Też nie.
@Darth13:
Bo ja nie dziele ludzi na "my i wy" lub "ja i oni".
Ja nie mam problemu z tym, ze ktos
On jak twierdzi od 20 lat nie mieszka w Polsce, tylko przy każdych wyborach nagania na konfederację ¯\(ツ)/¯
@Darth13: Ja jestem przeciwny podnoszeniu podatków.
A czemu miałbym je popierać?
Nie jestem zadowolony z jakosci usług, które otrzymuje aktualnie za podatki