Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +87
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

BastetII +53
#dieta
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
źródło: temp_file527864061337415841
Pobierz

XD machającypapież.jpg
@Yenn_z-Wyspy7Slonc: ok kleopatra
Mentzen jest propolski przede wszystkim, Trzaskowski prounijny (bez względu na koszty najniższej klasy w Polsce, nie liczy się z biednymi) Nawrocki nie wiadomo co, taki potulny realizator polityki PiS a co najgorsze wyłudzacz mieszkań co go definitywnie dyskwalifikuje. Jeśli ktoś w małej skali nie jest uczciwy to nie będzie w dużej skali - skali państwa.
źródło: 1000019278
Pobierzpomyślał każdy po czym druga tura to nawrocki vs mentzen ( ͡º ͜ʖ͡º) Pewnie tak nie będzie i dobrze ale ktoś na tego rafałka musi zagłosować w pierwszej a sekta POwska nie jest tak liczna jak konfopisowska
@Yenn_z-Wyspy7Slonc: Rozumiem ze głosowanie na tych, co chca by dalej kopać wungiel, do którego dopłacamy miliardy to jest odpowiednie i te właściwe antyekologiczne podejście? Bo moze mamy ropę? Czy dalsze ściąganie ropy z Rosji to jest właśnie ta droga jaka mamy obrać? Tak jak chce konfedeacja.
@znikam5: Problem w tym że ludzie zawsze sobie wmawiają wyjątkowość czasów w których żyją, trochę jak z tym że teraz to młodzież to dramatyczna jest i zaraz się świat skończy xD