Wpis z mikrobloga

Nadrabiam wczorajszą debatę i jak mnie ten Jakubiak denerwuje. Zadaje pytanie (a raczej wygłasza monolog), czas mu mija, prowadzący pytanie dziękują za "pytanie" i mówią, że niestety nie wiedzą do kogo było ono skierowane a ten na to z pretensją wuja "to proszę słuchać" xD
#polityka
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@quescik1 on nawet właśnie pytania nie zadał, 20 sekund monologu i jak się skończył czas to dopiero powiedział do kogo, jakie pytanie i jeszcze oburzony właśnie "to proszę słuchać", a w poprzedniej rundzie jak zaczął tak samo wygłaszać monolog i mu przypomnieli, że to czas na pytanie to też się oburzył, że dobrze wie co robi.
  • Odpowiedz
@quescik1: marzy mi się debata, gdzie każdy siedzi oddzielnie, a jak mija czas na pytanie/wypowiedź to mikrofon się automatycznie wyłącza i elo. Jakubiak który do pytania przechodzi po czasie i jeszcze ma chamskie odzywki inni którzy się przekrzykują i np wtrącają swoje 3 grosze w czasie na odpowiedź.
  • Odpowiedz
@quescik1: Chwilę później mu się ładnie odgryźli z natychmiastową odcinką jego słowotoku po gongu i okrasili to hasłem "proszę słuchać, ten sygnał oznacza koniec wypowiedzi" xD
  • Odpowiedz
@Pas-ze-mna-owce: Jeśli to była ta sytuacja o której myślę, a chyba była, to zaczął od czegoś w stylu: "Pani Biejat powiedziała, że..." a potem monolog, więc nie wiadomo było czy to ona jest adresatem jeszcze niezadanego nawet pytania, czy to tylko wodolejstwo januszowe.
  • Odpowiedz
@quescik1 bo wchodzi w słowo niepotrzebnie. Upominać to może po 20 sekundach a ona upomina w trakcie 20 sekundowej wypowiedzi. Jeszcze miał czas na zadanie pytania
  • Odpowiedz
@quescik1 dokładnie robi to w drugiej sekundzie gdzie zostało 18 do końca. "upewnia się że zadaje pytanie". Więc dobrze mu odpowiedział Jakubiak że on doskonale wie co robi. A więc post to manipulacja no ale boty Tuska muszą plusować
  • Odpowiedz