Wpis z mikrobloga

Wogóle po tym cyrku z Maciakiem, Stanowskim, Jakubiakiem i Braunem. Prawo wyborcze powinno zostać znowelizowane tak, żeby w przyszłości ograniczyć udział agentów wpływu czy zwykłych klaunów w wyborach na jedną z najważniejszych funkcji w RP. Nie oszukujmy się takie występy to tak naprawdę śmianie się nam w twarz.
#debata #polityka
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 11
@Riolet: i bez tego zidiociałego happeningu wiadome było, że system nie jest dobry. Wiec w sumie nie wiem co on obnażył? Swój brak poszanowania dla święta demokracji?
  • Odpowiedz
@Szumny: uczestnictwo w tych wyborach Trzaskowskiego i Hołowni to jest śmianie się w twarz. Wykorzystują podpisy zebrane lata temu. Dawaj, że można się podpisać pod listą poparcia tylko mobywatelem - nie byłoby żadnych Trzaskowskich czy Nawrockich to ci gwarantuje
  • Odpowiedz
  • 11
@Szumny ehh mam nadzieję, że prawo wyborcze zostanie znowelizowane i będą tylko kandydaci których ja lubię, a tych co nie lubię ma nie być i ch*j
  • Odpowiedz
@Szumny zniwelujmy i będziemy mieć drugą rosję, będziesz do końca życia kandydata patrzył na niego, aż zdechnie albo przejmie pałeczkę dalej. Jak ktoś śmie startować w wyborach, poza moim kochanym czaskoskim

Usuń konto
  • Odpowiedz
@Szumny:

Prawo wyborcze powinno zostać znowelizowane tak, żeby w przyszłości ograniczyć udział agentów wpływu czy zwykłych klaunów w wyborach

I kto miałby decydować o możliwości startu? Niezależna Loża Wykopków?
Potrzebny jest nowy system sprawdzania rzetelności podpisów poparcia, np. poprzez mObywatela.
  • Odpowiedz