Aktywne Wpisy
P4ncak3 +171
#inflacja #ekonomia #pracbaza #korposwiat
Jak zobaczyłem ten wykres to stanąłem jak wryty. Jak pracowałem w Polsce w środku lat 2010's to zarabiałem z 13 tysięcy brutto przy wtedy minimalnej 1800. Czyli to było tak o 722% więcej. Teraz 10 lat później, po wielu latach pracy, bogatego doświadczenia i certyfikatów moja niby wartość na rynku powinna być wyższa tak z 2x co nie? Czyli jak
Jak zobaczyłem ten wykres to stanąłem jak wryty. Jak pracowałem w Polsce w środku lat 2010's to zarabiałem z 13 tysięcy brutto przy wtedy minimalnej 1800. Czyli to było tak o 722% więcej. Teraz 10 lat później, po wielu latach pracy, bogatego doświadczenia i certyfikatów moja niby wartość na rynku powinna być wyższa tak z 2x co nie? Czyli jak
źródło: 384dea2dd6391cafa9b8ac7372e28db6ac9764605c5c566f0d8184e7e92cbff6,w800
Pobierz
hellyea +312

1. Obowiązek jak najbliższego parkowania miejsca docelowego aby nie musieć przejść więcej niż 10m nie zważając na przepisy.
2. Całkowite wyparcie jakiejkolwiek możliwości przyznania się do błędu nawet w sprawach błahych
I co ciekawe, często się to łączy.
I to tyle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki
2) to zazwyczaj pokolenie, głownie starzy boomerzy nie przyznają się do błędów, zawsze są nieomylni, nawet jak coś spieprzą to i tak powiedzą, że wina wszystkiego tylko nie ich
@paluszki_rybne: nie chodziło mi o sam fakt jeżdżenia tylko parkowania wszędzie ziomuś
Fakt, że wspominasz już dwa razy o tej piwnicy sprawia, że bije od ciebie jakąś arogancją zmieszaną z pewnego rodzaju sfrustrowaniem i co to ma na celu? Tak mi trochę zasuwa tym, że to raczej ty za bardzo piwnicy nie opuściłeś. Co ja mam teraz tłumaczyć
źródło: Zrzut ekranu 2025-05-12 123747
PobierzTo akurat mają ludzie i kobiety