Wpis z mikrobloga

@damianooo8 bardziej powinien niepokoić fakt, że dorosły chłop na widok obcych dziewczyn ma myśli że „chcą być zapłodnione i mają cieczkę jak suki psów”.
  • Odpowiedz
@zimowyporanek no ja wiem że Wykop a zwłaszcza tag przegryw to farma troli i odklejencow którzy wmawiają innym że TO jest właśnie „normalność”, ale zawsze gdy wydaje mi się, że ktoś jakimś wpisem osiągnął już szczyt żenady/zezwierzęcenia etc - to pojawia się ktoś inny, kto to przebija xD
  • Odpowiedz
@damianooo8 kotek, odstaw te pigułki i coachów podrywu bo robią ci tatar z mózgu xD albo idź zajmij się tymi swoimi 99% zamiast marnować czas na wykopie. Radzi ci to 35 latka z kilkunastoletnim stażem związkowym z uwaga - JEDNYM facetem xD
  • Odpowiedz
@Alzena: pytanie ile OP ma lat, tak czy inaczej zdarzają się i to nie rzadko przypadki związków gdzie facet jest po trzydziestce a laska jeszcze nawet 20 nie skończyła albo jest chwilę po (albo facet ok. 40, kobieta 25-30 max), często nawet zakładają sobie konto na jakimś zbiorniku gdzie się dzielą swoim "życiem prywatnym" ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz