Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Smirko: @ElonMuskKochamCie babcia uważa też, że trump spoko ale putin już nie. No i uwaza że jak na 4dniowy tydzień pracy przejdziemy to się gospodarka zawali. Nie przeszkadza jej jednak zakaz handlu w niedzielę bo wszystko dalej funkcjonuje
  • Odpowiedz
@haabero ja też nie wiem jak ma działać 4 dniowy dzień pracy. Dla firm to będą olbrzymie koszty bo będzie trzeba na siłę zatrudnić dodatkowego pracownika i jeszcze obecnym płacić więcej pomimo mniejszej ilości godzin. W Amazonie to spoko bo na biednego nie trafiło ale w takich średnio dochodowych branżach gdzie zysk netto to 5k miesięcznie dla właściciela to w zasadzie zamknięcie sklepu / stoiska
  • Odpowiedz
@brh4life doskonale znam, już dyskusje prowadzę poprzez czata gpt, ale ojciec zaczął twierdzić że to go obraża, a obrażanie mnie przychodzi mu niezwykle łatwo, zazwyczaj proszę go by nie poruszał tematu polityki, bo rozmowy wszystkie i tłumaczenie jak krew w piach. Na szczęście w większości się stosuje, ale afera z Nawrockim go zagotowała niezwykle ostatnio i co zrobić nic więcej niż napisać że jest naiwny jeśli łapie się na charity washing
  • Odpowiedz
@haabero: miliardy rudy książę wpompował naszych pieniędzy w niemiecki zielony sektor i się nie zawaliła to i od 4 dniowego tygodnia pracy się nie zawali możesz uspokoić babcie
  • Odpowiedz
@brh4life: mam ojca POwca. Jest ciut lepiej, bo do PO mi zdecydowanie bliżej niż do PiS, ale czasami przecieram oczy ze zdziwienia.

Każde słowo Tuska jest automatycznie prawdą objawioną, Razem to zdrajcy, przez Hołownie Duda został prezydentem.
  • Odpowiedz
@brh4life o, witam w klubie, moi teściowie mają tak od kilku lat. Do niedawna potrafili zadzwonić zony żeby opierdzielic ja bo w tv coś mówili. Żona zawsze zaklinała że ona nie wie i nie interesuje się, ale to nic nie daje. Ważne że w poprzednich wyborach na Hołownie głosowała. Teraz nie dzwonią ani nie odbierają telefonów wcale :)
  • Odpowiedz
@brh4life: jeszcze rozumiem starsze osoby (jak np. moich teściów) ale ostatnio w święta szwagrowie się oburzali, że jak to można nie głosować na Nawrockiego lub Mentzena.( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz