Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Oni już mają wryte hasła klucze

@memento_mori: Dokładnie jak moi rodzice... Słowo daję, jak tylko słyszę kogoś nieironicznie używającego w konwersacji "koalicja 13 grudnia", "bodnarowcy", "rudy", czy jakieś inne hasełka wprost ze szczujni Republiki czy starego TVP to nie wiem, czy mam się śmiać, litować, czy płakać. Boli to zwłaszcza, gdy słyszysz swoich własnych rodziców.
Jak tylko zwracam im uwagę, że wryły im się w pamięć słowa klucze i że
  • Odpowiedz
@brh4life: panieee, to wyobraź sobie mieć ojca zagorzałego chrześcijanina (nie katolika!), fana Brauna i wszelakiej maści teorii spiskowych. Tylko w płaską ziemię nie wierzy "bo przecież nie jest głupi"
  • Odpowiedz
@brh4life: mój stary zrobił takiego fikołka, ze nie dowierzam. całe życie przykładowy lewak, a teraz bojówka republiki ( ͡° ͜ʖ ͡°). Na płocie wokół chaty wisi Nawrockiego plakat, nawraca cała rodzinę przy każdej możliwej okazji a jak odmawiasz dyskusji o sr4niu na Tuska to przestaje mówić bo w nosie ma, co u Ciebie, jak życie, tylko rudy złodziej xd
  • Odpowiedz
@brh4life: wiem niestety. Mózg wyżarty, argumenty które dolatują są zbywane, a potem jest podniesiony głos. W momencie rozpaczy z braku arguementów pada rozpaczliwe "nie ma na kogo głosowac, wszyscy to złodzieje", "na pewno nie zagłosuję na tęczowego rafałka" "dobra skończ o polityce" a potem zazwyczaj ewakuacja na podwórko albo do innego pokoju. itd Kaczka dzielił i podzielił. Nie ma odkupienia, jakby jednak się coś wydarzyło, to uznałbym to za cud.
  • Odpowiedz
Najgorsze jest to, że ci ludzie żyją w nieustannym strachu, że Tusk im zabierze wszystko, nie tylko domy, majątek, wolność, ale przede wszystkim Tusk zabierze im Polskę. Odda Niemcom i ruskim. Co ja mówię, JUŻ oddał. Wszystko to o co walczyli dziadkowie Tusk już oddał.

Żal mi naprawdę, szczególnie, że słyszę to od osób bardzo bliskich. W zasadzie najbliższych. No i oczywiście nie głosując na PiS przykładam do tego wszystkiego rękę...

@
  • Odpowiedz
@brh4life: mi i siostrze wujek powiedzial na komuni siostrzenicy pare dni temu ze jak zaglosujemy na trzaskowskiego to nie chce nas znac i nie mamy wstepu do jego domu NIGDY!

Znamy sie całe moje życie, od małego sie szło do wuja, jest już starszym człowiekiem wiec jego marzenie może sie spełnić, możliwe że już nigdy sie nie zobaczymy. I dla kogo? Dla nawrockiego? kaczynskiego? ktorzy jakby lezał gdzieś na chodniku
  • Odpowiedz