Aktywne Wpisy
kurak2301 +669
Dzien dobry , chcialbym opisac #afera #wykopefekt #katowice #strazmiejska #taxi
Otoz przyjechalem dzis do Katowic na mecz , Polska Moldawia i o 13.50 wysiadlem na dworcu Katowice Glowne , z racji tego ze zameldowanie z bookingu bylo od 15 , chcialem jeszcze skoczyc do knajpy na obiad ( zurownia ) to jest ok 1 km od dworca. Normalnie poszedlbym na piechote, ale
Otoz przyjechalem dzis do Katowic na mecz , Polska Moldawia i o 13.50 wysiadlem na dworcu Katowice Glowne , z racji tego ze zameldowanie z bookingu bylo od 15 , chcialem jeszcze skoczyc do knajpy na obiad ( zurownia ) to jest ok 1 km od dworca. Normalnie poszedlbym na piechote, ale

źródło: temp_file6593120971295840601
Pobierz
Kieranz +1097
To już jest typowy cykl wykopu - jest ktoś wartościowy na tym g-portalu, to trzeba go pognębić (ze strony moderacji), żeby się stąd wyniósł. I finalnie wychodzi na tym lepiej xD
#wykop #nieruchomosci
#wykop #nieruchomosci

źródło: obraz
Pobierz
Ten człowiek wierzy w każde słowo, które wypowiadają w republice, w ogień by wskoczył gdyby Najwyższy Wódz kazał.
Nie ma żadnej dyskusji na żaden temat polityczny, nawet jeśli jest jakaś afera, której nie da się obronić, tak jak teraz w przypadku nawrockiego to on sam zaczyna temat, pluje jadem, robi się czerwony i zamienia się w bezrozumne zwierze, które musi za wszelką cenę obronić oblężoną twierdzę, w której siedzi. Nigdy nie sądziłem, że tępa propaganda jest w stanie aż tak zrobić ludziom wodę z mózgu (╥﹏╥)
Tacy ludzie żyją w jakimś swoim wymiarze i myślę, że byłby to dobry temat przynajmniej na pracę magisterską z psychologii.
#polityka #bekazpisu #wybory
@brh4life: mam kolege którego ojciec jest taki sam tylko z Platformy. Takim kretynem to nawet sam kaczyński by nie pogardził. Wierzy tylko w TVP i TVN xd
TYLKO SPROBUJ MK ZAGLOSOWAC NA TRZASKOWSKIEGO TO NIC Z TEGO KRAJU NIE BEDZIE JUŻ
Nawet jak babcia coś napomknęła, że syn sąsiadki z mężem zaprosili jakąś koleżankę na wigilię (babkę która rodziny nie ma żadnej), to było tylko "jak oni mogą święta obchodzić" i ostry wjazd na gejów. Ojciec ateista, ale KK broni zajadle, p------i o nagonce
Najgorsze jest to, że ci ludzie żyją w nieustannym strachu, że Tusk im zabierze wszystko, nie tylko domy, majątek, wolność, ale przede wszystkim Tusk zabierze im Polskę. Odda Niemcom i ruskim. Co ja mówię, JUŻ oddał. Wszystko to o co walczyli dziadkowie Tusk już oddał.
Żal mi naprawdę, szczególnie, że słyszę to od osób bardzo bliskich. W zasadzie najbliższych. No i
Oni już mają wryte hasła klucze, myślę, że funkcjonuje to podobnie jak u zwierząt (przykre porównanie, ale tak to widzę). Jak powiesz przy mojej matce "Tusk", to zanim ona w ogóle cokolwiek pomyśli, jej układ nerwowy i hormonalny już się cały uaktywni. Najpierw będzie złość, a potem pragnienie jej rozładowania. I tu już nie
I gdy już mimo wszystkiego zaczynam się wdawać w rozmowę na te tematy,
Tak było, jestem tym kolegą ( ͡º ͜ʖ͡º)
A tak serio, nie da się zaprzeczyć że ww. stacje sprzyjają stronnictwom politycznym tworzącym obecny rząd i można tam natrafić na mocno zmanipulowane materiały, jednak skala ordynarnego kłamstwa i szczucia w
Chlop ma 65 lat, alkoholik, niepełnosprawny. Dzieci maja go w pompie i zona tez, bo chleje.
Emerytura mala, nie ma za co zyc. Dogaduje sie z drugim, obiecuje mu chate po cenie rynkowej z wykupu. Ale plac mi tylko chate co miesiac na rachunki, nie dawaj kasy na raz bo przechleje od razu i sie przekrece. A jak sie przekrece, chata Twoja, bo rodzina ma mnie w ch...u.
On szczesliwy, kupujacy szczesliwy.