Aktywne Wpisy

tesknilam_ +493
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +520
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

@brh4life: mam kolege którego ojciec jest taki sam tylko z Platformy. Takim kretynem to nawet sam kaczyński by nie pogardził. Wierzy tylko w TVP i TVN xd
TYLKO SPROBUJ MK ZAGLOSOWAC NA TRZASKOWSKIEGO TO NIC Z TEGO KRAJU NIE BEDZIE JUŻ
Najgorsze jest to, że ci ludzie żyją w nieustannym strachu, że Tusk im zabierze wszystko, nie tylko domy, majątek, wolność, ale przede wszystkim Tusk zabierze im Polskę. Odda Niemcom i ruskim. Co ja mówię, JUŻ oddał. Wszystko to o co walczyli dziadkowie Tusk już oddał.
Żal mi naprawdę, szczególnie, że słyszę to od osób bardzo bliskich. W zasadzie najbliższych. No i
Oni już mają wryte hasła klucze, myślę, że funkcjonuje to podobnie jak u zwierząt (przykre porównanie, ale tak to widzę). Jak powiesz przy mojej matce "Tusk", to zanim ona w ogóle cokolwiek pomyśli, jej układ nerwowy i hormonalny już się cały uaktywni. Najpierw będzie złość, a potem pragnienie jej rozładowania. I tu już nie
I gdy już mimo wszystkiego zaczynam się wdawać w rozmowę na te tematy,
Tak było, jestem tym kolegą ( ͡º ͜ʖ͡º)
A tak serio, nie da się zaprzeczyć że ww. stacje sprzyjają stronnictwom politycznym tworzącym obecny rząd i można tam natrafić na mocno zmanipulowane materiały, jednak skala ordynarnego kłamstwa i szczucia w