Aktywne Wpisy

wicherq +82

I co, taka juleczka pójdzie na jakieś gównostudia pokroju ekonomii albo zarządzania. Całe studia skakanie po knadze mokambe, gry i zabawy, później pójdzie do korpo do hr bo najczęściej tam idą po takich studiach i co? No i później taka juleczka decyduje czy ktoś po konkretnych studiach typu informatyka albo elektrotechnika ma dostać pracę xDD No to są jaja jak c--j xD
#studbaza #przypadkowymurzyn #blackpill #
#studbaza #przypadkowymurzyn #blackpill #

źródło: 5a5e5d64a49941241fafd2e77b45a8252e2c9e34d47d6690af1858440aceb379
Pobierz
Czy gdybyś była mirabelką typu: naturalna, praktyczni zero makijażu itp.
A nagle twój niebieski zaproponowałby, że zabierze cię do salonu i wszystko opłaci, gdzie dostaniesz pełen zestaw manicure i pedicure oraz zabieg trwałego usuwania włosów[laserowo] na nogach i w okolicach bikini, obejmujący kilka sesji – poczułabyś się wtedy, zaniedbana lub jakkolwiek smutno, czy jakkolwiek inaczej negatywnie urażona, że jednak sie nie podobasz swojemu wybranemu i odmówiła?
Bo nie chcesz się zmieniać, czy coś
Czy jednak zgodziła i była zadowolona
odp wazne
#pytanie #rozowepaski #s--s #zwiazki #mirabelkopomusz #kiciochpyta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
źródło: 78be8bdac065465d9396e2ae5548a3b8
PobierzCo do reszty - fajny gest, miły ukłon w stronę kobiecości.
Według mnie mani czy pedi nie odbiera nic z naturalności.
Ani sam stan naturalności nie jest niczym wyjątkowym, specjalnym.
Ja bym się źle z takim prezentem nie poczuła. Nie jestem zakompleksiona, nie odbieram wszystkiego do
Usłyszałam kiedyś z żalem/pretensjami, że za mało się maluję, jestem za mało kobieca i było to przedstawione w taki sposób, że tym bardziej mi się odechciało czegokolwiek. Całe szczęście to już przeszłość, ale to, jak to brzmiało, pamiętam do dziś. Natomiast jeśli chodzi o samo ogarnięcie rąk, stóp i usuwania włosów
@mirko_anonim: aha, czyli pozamiatane.
Czyli dobrze rozumiem, że usuwa wszystkie włosy i wystarczy co jakiś czas robić zabieg przypominający?
Poza tymi miejscowo jasnymi taki dał u mnie efekt. Czy tak będzie u każdego to musisz zrobić dokładniejsze rozeznanie, ale obstawiam, że tak, bo ciemnowłose koleżanki były podobnie zadowolone, tak więc statystyki u nich na stronie wydają się być wiarygodne.
Tylko doczytaj czy są tam jakieś jeszcze ograniczenia poza kolorem i tatuażami,
Komentarz usunięty przez autora
Eh szkoda, że ten gatunek wymiera, teraz króluje wszystko co sztuczne i doklejone, totalne zaprzeczenie kobiecej energii.