Wpis z mikrobloga

@lordprzegrywus: Ja zawsze kłamie na medycynie pracy, szczególnie ze wzrokiem i przebytymi operacjami. Jakbym zaznaczał, że kiedyś miałem operację przegrody nosowej, albo żylaków to by mi w-----i szereg badań na których spędziłbym 10h w komunistycznej przychodni medycyny pracy, albo jakbym się przyznał, że mam wadę wzroku -7 (chodzę w soczewkach) to kolejne badania itp.
  • Odpowiedz
@lordprzegrywus: jesteś tak samo głupi jak mój stary, na badaniach okresowych, też pozaznaczał te odpowiedzi w psychotestach.
Lekarka jak to zobaczyła to się za głowę złapała i mówi, że ona przy takich odpowiedziach musi wystawić wynik badań negatywny i stary nie będzie mógł pracować. To stary powiedział, żeby dała mu nowy arkusz i podyktowała co ma zaznaczyć, i tak zrobiła xD
  • Odpowiedz
@lordprzegrywus: To tak samo jak z kierowcą zawodowym. Możesz nie zdać badań na kierowcę zawodowego na kat. B bądź nie zdać badań lekarskich, a bez problemu prowadzić pojazdy na tą kategorie. Też tego nie rozumiem.
  • Odpowiedz
Na psychotestach było pytanie czy kiedykolwiek myślałeś o śmierci i czy bywales smutny to zaznaczyłem ze tak ( ͡° ͜

@lordprzegrywus: gadałem ostatnio z psycholoszką na tych testach i mówię, że poprzednio to były inna. A ona, że oni wiedzą co mają sprawdzić ale każdy psycholog te testy sam wymyśla. Także ten, ja nie miałem takich pytań jak Ty.
  • Odpowiedz