Ostatnio włączyłem crapa aby przypomnieć sobie jak zepsuta była to gra. Nic się zmieniło, nadal czuję się jakbym grał w grę z logiką z PlayStation 2 a wszystko się działo jak po sznurku. To uczucie jest jeszcze mocniejsze niż przy graniu w CODa XDD #cyberpunk2077 #gry #ps5 #bekazcrapa #gradekady
@pasta_alla_carbonara LOL to już jakiś rodzaj masochizmu. Po tylu razach to już pewnie nawet nie zwracasz uwagi na błędy nawet jakby Ci glitch wyskoczył przed nosem. Kiedyś był tu taki co mówił że nie ma żadnych błędów i robił nawet streama. Kłamał ( ͡°͜ʖ͡°)
@Pawcio_cukierek: to albo chodze z A do B i nie rozgladam sie albo nie zauwazam bledow juz bo tyle przegralem? :D Po prostu ja nie mam takich rzeczy, jak widac po komentarzach nie jestem jedyny. Gdyby gra byla dalej tak zbugowana u kazdego, to by nie miala takich recenzji. Jak kazdy CI mowi ze problem lezy po Twojej stronie, to chyba jednak lezy.
Po tylu razach to już pewnie nawet nie zwracasz uwagi na błędy nawet jakby Ci glitch wyskoczył przed nosem.
@Pawcio_cukierek: ja przechodziłem CP2077 jakoś rok po premierze na wersji 1.3 i faktycznie nadal było sporo błędów, potem ponownie po premierze dodatku i jestem w stanie uwierzyć, że ktoś nie spotkał się z czymkolwiek co rzuciłoby się mocno w oczy
no chyba, że już faktycznie ktoś ma nerwicę natręctw i problemy
@Pawcio_cukierek: ja tylko piszę, że ten stopień nasilenia problemów to nie jest reguła
trochę nie rozumiem czemu do tego stopnia wykluczasz możliwość, że problem może być natury sprzętowej/softu konsoli i za bardziej prawdopodobne uznajesz, że wszyscy dookoła nie zauważają tych problemów albo udają, że ich nie widzą :)
wykluczasz możliwość, że problem może być natury sprzętowej/softu
Obejrzałeś to co wstawiłem? W jaki sposób to ma być problem natury sprzętowej jak to widać wprost że jest to niedopracowanie gry, coś na co twórcy nie zwrócili uwagi. Jakby z moją ps5 coś było nie tak to miałbym problemy w innych grach a gram bardzo dużo. to nie PC gdzie coś może
@Pawcio_cukierek: przykładowo ta gra wyjątkowo mocno orze po dysku twardym w czasie rzeczywistym, jeśli przykładowo coś się skiepściło na poziomie kontrolera dysku nie zdziwiłbym się, że w niej będzie się to objawiało jako pierwszej
zakładając oczywiście, że masz go zainstalowanego na dysku wewnętrznym
Nic się zmieniło, nadal czuję się jakbym grał w grę z logiką z PlayStation 2 a wszystko się działo jak po sznurku.
@Pawcio_cukierek: taki jest wiesiek 3 i taki cyberpunk. to są ubi gry, wszystko oskryptowane, nie ma żadnych systemów co nie zmienia faktu że fabuła i klimat obu produkcji to stosik. gameplayowo jest jednak lipa
Startujemy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
#cyberpunk2077 #gry #ps5 #bekazcrapa #gradekady
cale szczescie u mnie dzialalo i sie swietnie gralo, gra dekady pozdrawiam
Przybyłeś z 1990 roku?
@Pawcio_cukierek: nie liczę. W nowych niezbyt wiele, bo teraz prawie sam slop dla normików wychodzi
@Pawcio_cukierek: ja przechodziłem CP2077 jakoś rok po premierze na wersji 1.3 i faktycznie nadal było sporo błędów, potem ponownie po premierze dodatku i jestem w stanie uwierzyć, że ktoś nie spotkał się z czymkolwiek co rzuciłoby się mocno w oczy
no chyba, że już faktycznie ktoś ma nerwicę natręctw i problemy
Jedno nie wyklucza
źródło: 524
Pobierz@witajswiecie: jak ktoś jest niedzielnym graczem to może i tak, ja wrzuciłem tych filmików 3 a mam ich nagranych z 10 a jeszcze nawet nie skończyłem
trochę nie rozumiem czemu do tego stopnia wykluczasz możliwość, że problem może być natury sprzętowej/softu konsoli i za bardziej prawdopodobne uznajesz, że wszyscy dookoła nie zauważają tych problemów albo udają, że ich nie widzą :)
@witajswiecie:
Obejrzałeś to co wstawiłem? W jaki sposób to ma być problem natury sprzętowej jak to widać wprost że jest to niedopracowanie gry, coś na co twórcy nie zwrócili uwagi. Jakby z moją ps5 coś było nie tak to miałbym problemy w innych grach a gram bardzo dużo. to nie PC gdzie coś może
zakładając oczywiście, że masz go zainstalowanego na dysku wewnętrznym
@Pawcio_cukierek: taki jest wiesiek 3 i taki cyberpunk. to są ubi gry, wszystko oskryptowane, nie ma żadnych systemów co nie zmienia faktu że fabuła i klimat obu produkcji to stosik. gameplayowo jest jednak lipa