Aktywne Wpisy

wfyokyga +76
Dzień dobry, dziękuję że o mnie pamietaliscie i mnie godnie zastąpiliście w tematach obrazów i czołgów. Szczególnie @BBxx bo widziałem że n---------ł ostro, muszę to wszystko zaplusować. Reszcie też dziękuję i też se tęskniłem za wami. Cieplutko w serduszku dla jego gdy widział te wszystkie wpisy z pozdrowieniami (づ•﹏•)づ
#solidarnizwfyokygom
#solidarnizwfyokygom
źródło: temp_file5040782420009752059
Pobierz
EnzoMolinari +50

#cyberpunk2077 #gry #ps5 #bekazcrapa #gradekady
cale szczescie u mnie dzialalo i sie swietnie gralo, gra dekady pozdrawiam
Przybyłeś z 1990 roku?
@Pawcio_cukierek: nie liczę. W nowych niezbyt wiele, bo teraz prawie sam slop dla normików wychodzi
@Pawcio_cukierek: ja przechodziłem CP2077 jakoś rok po premierze na wersji 1.3 i faktycznie nadal było sporo błędów, potem ponownie po premierze dodatku i jestem w stanie uwierzyć, że ktoś nie spotkał się z czymkolwiek co rzuciłoby się mocno w oczy
no chyba, że już faktycznie ktoś ma nerwicę natręctw i problemy
Jedno nie wyklucza
źródło: 524
Pobierz@witajswiecie: jak ktoś jest niedzielnym graczem to może i tak, ja wrzuciłem tych filmików 3 a mam ich nagranych z 10 a jeszcze nawet nie skończyłem
trochę nie rozumiem czemu do tego stopnia wykluczasz możliwość, że problem może być natury sprzętowej/softu konsoli i za bardziej prawdopodobne uznajesz, że wszyscy dookoła nie zauważają tych problemów albo udają, że ich nie widzą :)
@witajswiecie:
Obejrzałeś to co wstawiłem? W jaki sposób to ma być problem natury sprzętowej jak to widać wprost że jest to niedopracowanie gry, coś na co twórcy nie zwrócili uwagi. Jakby z moją ps5 coś było nie tak to miałbym problemy w innych grach a gram bardzo dużo. to nie PC gdzie coś może
zakładając oczywiście, że masz go zainstalowanego na dysku wewnętrznym
@Pawcio_cukierek: taki jest wiesiek 3 i taki cyberpunk. to są ubi gry, wszystko oskryptowane, nie ma żadnych systemów co nie zmienia faktu że fabuła i klimat obu produkcji to stosik. gameplayowo jest jednak lipa