Aktywne Wpisy

2 dni temu zerwała ze mną dziewczyna, wczoraj bylem w głębokiej depresji, przez cały dzień zjadłem dosłownie jednego kotleta mielonego i jednego ziemniaka. Dzisiaj rano widzę że dodała relacje na instagramie i o 1 w nocy zwiedzała stare miasto i była na potężnym burgerze z koleżanką.
A mi k---a jeden kotlet przez gardło nie przechodził.
Nibt tak bardzo mnie kochała... Jest mi po prostu mega przykro bo to ja byłem tym który
A mi k---a jeden kotlet przez gardło nie przechodził.
Nibt tak bardzo mnie kochała... Jest mi po prostu mega przykro bo to ja byłem tym który

BeDoEl +19
Muszę się wyżalić ehh
Pojechaliśmy z narzeczoną na wakacje do Egiptu. Początkowo nastawienie fajne, coś nowego, ciepło, ładny basen, plaża. Fajnie.
Czar prysł już pierwszego dnia gdy chcieliśmy ogarnąć kartę SIM do internetu. Jakiś frajer na ulicy zaprowadził nas do sklepu z jebitnym logiem Orange.
Oczywiście wiedziałem, ze mnie naciągną, nie wiedziałem tylko jak bardzo. Dogadaliśmy się na dwie karty po 15 GB internetu za 20 USD xD po włożeniu nam kart chłop woła
Pojechaliśmy z narzeczoną na wakacje do Egiptu. Początkowo nastawienie fajne, coś nowego, ciepło, ładny basen, plaża. Fajnie.
Czar prysł już pierwszego dnia gdy chcieliśmy ogarnąć kartę SIM do internetu. Jakiś frajer na ulicy zaprowadził nas do sklepu z jebitnym logiem Orange.
Oczywiście wiedziałem, ze mnie naciągną, nie wiedziałem tylko jak bardzo. Dogadaliśmy się na dwie karty po 15 GB internetu za 20 USD xD po włożeniu nam kart chłop woła

#cyberpunk2077 #gry #ps5 #bekazcrapa #gradekady
ostatnio włączyłem cybercrapa i miałem save na tym lotnisku dla rakiet, to tam gdzie jest parking na dole widać przez szybę że nawet
zauważyłem że podoba się głównie ludziom którzy za często w inne gry nie grają
jakbyś spojrzał nieco szerzej to zauważyłbyś, że są dwie głównie grupy podejścia do tej gry, ludzie którym się ta gra podoba i ci dla których tą grę dyskwalifikują/zdyskwalifikowały problemy techniczne
ci którzy zarzucają, że to słaba gra to raczej nisza, by nie powiedzieć nisza niszy, w której część do teraz nie potrafi wybaczyć, że nie okazała
tak mówisz?
źródło: temp_file8463990382886223784
PobierzDo tej gry to potrzeba conajmniej ps7, fanboye cdpu to nawet jak na ps6 ktoś będzie narzekał na bugi albo crashe to będą mówić że to wina konsoli XD
źródło: comment_1617910407gSf09F1srqO2r8IOd0M48F
Pobierzoczywiście to wina gry, ale to jeden z powodów tych losowych błędów które jedni mają, a inni nie, niekoniecznie tego że Ty jesteś taki uważny i przenikliwy