Wpis z mikrobloga

@Pawcio_cukierek: tyle filmików a na żadnym nie pokazałeś drewnianego modelu jazdy jak NPC prowadzi auto. Jest to istne opus magnum jeśli chodzi o animacje ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

ostatnio włączyłem cybercrapa i miałem save na tym lotnisku dla rakiet, to tam gdzie jest parking na dole widać przez szybę że nawet
  • Odpowiedz
@Pawcio_cukierek: klasyk, a potem w necie czytasz komentarze "przeszedłem całą i nie widziałem żadnych bugów" xD jeszcze te mongolskie teorie pececiarzy że to pewnie z konsolą coś nie tak za każdym razem jak mowa o konsolowej wersji
zauważyłem że podoba się głównie ludziom którzy za często w inne gry nie grają
  • Odpowiedz
@MisPluszowyZWadaWymowy

zauważyłem że podoba się głównie ludziom którzy za często w inne gry nie grają

jakbyś spojrzał nieco szerzej to zauważyłbyś, że są dwie głównie grupy podejścia do tej gry, ludzie którym się ta gra podoba i ci dla których tą grę dyskwalifikują/zdyskwalifikowały problemy techniczne

ci którzy zarzucają, że to słaba gra to raczej nisza, by nie powiedzieć nisza niszy, w której część do teraz nie potrafi wybaczyć, że nie okazała
  • Odpowiedz
@witajswiecie: zmienia bo są gry które dużo lepiej wykorzystują dysk na ps5 a tam żadnych problemów nie mam. Poza tym to są błędy znane od premiery, każdy kto grał w te grę od pierwszego dnia wie że tutaj tak to działa i mogę Ci identyczne błędy zreplikować nawet na PC xD Nie wiem czego ty tutaj starasz się tak usilnie bronić
  • Odpowiedz
@Pawcio_cukierek na PC jest dokładnie ten sam problem, że w przypadku dowolnego problemu z dyskiem zaczynają dziać się cuda, bo ten silnik ma problemy ze strumieniowaniem danych w locie

oczywiście to wina gry, ale to jeden z powodów tych losowych błędów które jedni mają, a inni nie, niekoniecznie tego że Ty jesteś taki uważny i przenikliwy
  • Odpowiedz