Aktywne Wpisy
Sebastix +229
Moja siostra wlasnie zmuszona jest sprzedac dwuletnie mieszkanie przez psy ktore nak*rw*ja symultanicznie od 6 do 23 xD
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki

ewolucja_myszowatych +228
Jakieś gry singlowe na PC warte polecenia które nie są na milion godzin? Nie muszą być popularne ani AAA. Najlepiej w miarę współczesne (np. kilkuletnie). Kończę powoli AC Shadows i mam w planach ograć AC Odyssey, ale chcę zrobić przerwę na coś bardziej skondensowanego i krótszego zanim na kolejne tygodnie wtopię się w jakikolwiek openworld, zwłaszcza że w międzyczasie gram w MH Wilds który też jest grą na wiele godzin.
Aktualnie na celowniku mam:
-The Last of Us 1 & 2
-South of Midnight
-Coś tam 33 (ale nie specjalnie przepadam za walkami turowymi więc bardziej skłaniam się ku grom z akcją w czasie rzeczywistym)
A ze starszych gier Spec Ops: The Line (podobno mega dobra gra)
Gry typu Dark Souls raczej do mnie nie przemawiają
Jak dla mnie warto zdecydowanie dać im szansę. No i nadal podtrzymuję swoje zdanie żebyś się nieco bardziej określiła
A jeśli chodzi o realia to w miarę współczesne (albo nimi inspirowane), ewentualnie przeszłość czy fantasy. Futurystycznych klimatów za bardzo nie lubię, chociaż takie Kroniki Riddicka mi się bardzo podobały obie części. Poprzez
Ja lubię strategie turowe więc z czystym sumieniem mogę polecić Wastelanda 3, Gears: Tactics. Z indyczanych klimatów takie perełki jak Shadows od Doubt, Hades, Oxenfree I&II, Citizen