Aktywne Wpisy

kankosek +91
Hej Mirki,
7 czerwca mój dobry kolega stracił w wypadku swoją ukochaną żonę – miała tylko 42 lata. Stała w korku na trasie S7, gdy młody 25 letni kierowca z pełnym impetem uderzył w tył auta - dziewczyna zmarła na miejscu. Zostawiła po sobie dwie małe córeczki, a cały świat tej rodziny runął w jednej chwili. Wszyscy są w rozsypce, a na niego spadło dosłownie wszystko – opieka nad dziewczynkami, codzienne życie, kredyt
7 czerwca mój dobry kolega stracił w wypadku swoją ukochaną żonę – miała tylko 42 lata. Stała w korku na trasie S7, gdy młody 25 letni kierowca z pełnym impetem uderzył w tył auta - dziewczyna zmarła na miejscu. Zostawiła po sobie dwie małe córeczki, a cały świat tej rodziny runął w jednej chwili. Wszyscy są w rozsypce, a na niego spadło dosłownie wszystko – opieka nad dziewczynkami, codzienne życie, kredyt

źródło: temp_file569080663657776577
Pobierz
Partacze +491
Dlaczego kobiety wciąż częściej głosują na mężczyzn, nawet gdy w wyborach startują kandydatki?
Zbliżają się wybory prezydenckie 2025, a kobiety-kandydatki mają zaledwie 1–2% poparcia w sondażach. Skoro kobiety stanowią połowę elektoratu, to dlaczego tak rzadko popierają inne kobiety? Czy chodzi o brak rozpoznawalnych postaci, stereotypy, a może po prostu nie trafiają z przekazem? #polityka #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
Biejat nie jest specjalnie rozpoznawalna, a Senyszyn jest stara_. Dla mnie to wg powinien być limit wieku 65-67 lat na pełnienie funkcji publicznych.
A tak serio to kobiet jest wśród kandydatów znacznie mniej, więc jak ta jedna nie trafi do nas pod kątem poglądów, to jest większa szansa, że jakiś facet trafi. Kobiety mniej się pchają do polityki, zwłaszcza jeśli chodzi o wysokie stanowiska.