Aktywne Wpisy
Besalama +64

whoru +621
Byłem wczoraj oglądać mieszkanie drugi raz przez biuro (pierwsze doświadczenie nie było wcale lepsze), zawsze starałem się najpierw oglądać mieszkania od osób prywatnych. Kilka highlightów:
- pani pośrednik nie wiedziała czy na mieszkaniu były jakieś większe przeróbki i czy ta konkretna ściana to już tu była czy była dostawiona
- na pytanie o wentylacje czy grawitacyjna czy mechaniczna - pani skwitowała mnie, że "takiego dociekliwego klienta nigdy nie miałam hihi"
- pani zaskoczona jak jej
- pani pośrednik nie wiedziała czy na mieszkaniu były jakieś większe przeróbki i czy ta konkretna ściana to już tu była czy była dostawiona
- na pytanie o wentylacje czy grawitacyjna czy mechaniczna - pani skwitowała mnie, że "takiego dociekliwego klienta nigdy nie miałam hihi"
- pani zaskoczona jak jej

#zdrowie #pytanie #mikrokoksy #przemyslenia #dieta #keto
źródło: 7CC255D3-F068-43F1-844E-A697FCAF90E2
Pobierz@Agrimar: No dobra, a jak działają te środki ochrony roślin? Są insektycydy, które działają poprzez zatykanie płucotchawek albo porażenie układu nerwowego. Najczęściej mają działanie powierzchniowe i najgorzej ma sadownik jak się tego nawdycha podczas oprysku jeśli ma niewygodną maskę. Ludzie mają inny układ oddechowy i nerwowy. Umyj owoce przed zjedzeniem jak mama mówiła.
Fungicydy to "suma zysków i strat"