Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Turin89: akurat nie jestem prawakiem gardzę konfą i sektą Braunistow, jestem pacyfistom i sprzeciwiam się poborowi, to że prawaki plecą bzdury nie znaczy ze ta stara obleśna babcia mówi dobrze, to taki Korwin tylko na lewicy charyzmatyczny oblesny dziadek który ma jakąś swoją wizję świata z podobnymi dziadowymi szkodliwymi absurdami jak "mężczyźni sie zabijają bo są słabsi" xD dosłownie mam przed oczami dziadzie korwe ktory mowi ze zawsze sie trochę
  • Odpowiedz
@Jariii: na szczęście nie nadaje się do armii, ale będę bronic wolności każdego z moich braci! xd
@HrabiaTruposz mężczyźni w Polsce są doslownie koniem pociągowym, gdyby kobiety tyle pracowały i miały takie zycie to wszystkie juz dawno by s---------y lub sie zabiły, mężczyźni w Polsce nie są słabsi psychicznie mężczyźni sa głupsi że egzystują w tym żałosnym systemie i dają sie dymac w dupsko bogatym ;)
  • Odpowiedz
@HrabiaTruposz: temat jest dużo bardziej złożony istnieje cos takiego jak presja społeczna patriarchalne podejście itp. bardzo często tez nie rozumieją czemu tak jest bo trudno jest zobaczyć "matrix", a swoja droga jak wybierają walke z systemem to wyzywacie od inceli i nieudaczników ( ͡° ͜ʖ ͡°)zdecydujcie sie w koncu co wy od nas chcecie, a swoją droga czy kobiety ktore daja sie bić przez partnerów też
  • Odpowiedz