Aktywne Wpisy
spirityfree +152
Dawno temu podjęłam dezycję o braku dzieci z różnych powodów.
Przez ten cały czas byłam ze swojego wyboru zadowolona. Nadal jestem i to bardzo. Obserwując ludzi z dziećmi jestem zadowolona jeszcze bardziej
#zwiazki
Przez ten cały czas byłam ze swojego wyboru zadowolona. Nadal jestem i to bardzo. Obserwując ludzi z dziećmi jestem zadowolona jeszcze bardziej
#zwiazki

grubson234567 +364
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Oczywiście dalej dużo jest do zrobienia
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kosmiczny-Duch: Genialna porada, taka na poziomie czterolatka.
Ktoś nie ma roboty i sobie nie radzi w kraju? 'Hmmm no to może zacznij sobie radzić!'
Polecam zostać psychiatrą, jak przyjdzie ktoś z głęboką depresją to mu powiesz 'Nie smuć się i przestań mieć depresję'.
Bez unii byłaby jeszcze większa
@Kosmiczny-Duch: Wstawaj- zasrałeś się. A nie, czekaj, widzę, że nie spałeś.
Chcesz mi powiedzieć, że mieliśmy suwerenność kiedy w 1990 roku w Polsce stacjonowało 30 000 żołnierzy Rosyjskich, którzy wjechali do Polski jakoś w 1944 roku. Mieliśmy suwerenność, kiedy Rosjanie zamykali nam przepływ gazu w gazociągu, aby wpływać na nasze ustawy uchwalane w sejmie?
Jak się urodziłeś po 1996 roku, to nie masz prawa
@mango2018: Jeśli kiedyś spróbujesz poznać historię tego kraju przed dołączeniem do Unii, to może dowiesz się, że pierwsze obchody Święta Pracy na ziemiach polskich to wiek XIX, a obchody były organizowane niezależnie przez PPS i SDKPIL. No chyba że na przykład uznajesz pierwszego premiera wolnej Polski, którym wbrew nowoczesnej mitologii nie był Donald
Płaczesz o Niemca czy Francuza, ale warto najpierw popatrzeć na realia jakie były po upadku PRL. Zanim rynek pracy się ustandaryzowal to musiało w Wiśle trochę wody upłynąć. I to wzorce zachodnie na to pozwoliły