Wpis z mikrobloga

#pracait #pieklokobiet #programista15k #logikarozowychpaskow julka rekrutacyjna się zesrała bo kurier z glovo wrócił do niej nastepnego dnia i zostawił kartkę że mu się spodobała i chętnie by ją zapoznał. Pewnie jakby był to przystojny alvaro w mercedesie a nie jakiś gośc na rowerze to by nie było problemu.

W komentarzach oczywiście jeszcze większe zesrańsko kobiet i białorycerzyków inceli i simpów którzy wręcz przepraszają za to że są mężczyznami i że to mężczyźni zgotowali taki los kobietom.

W jakim my świecie żyjemy?
mirasKo-Kalwario - #pracait #pieklokobiet #programista15k #logikarozowychpaskow julka...

źródło: image

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 34
@mirasKo-Kalwario opisała to bardzo pretensjonalnym i egzaltowanym językiem, jak taka pańcia, ale osobiście nie chciałabym żeby obce typy przyłaziły mi pod drzwi mieszkania i zostawiały kartki w drzwiach, niezależnie od tego jak wyglądają.
  • Odpowiedz
@mirasKo-Kalwario: Tak szczerze. Wiadomo, że beka z tego oburzenia, ale trochę racji ma. Jak już chciał coś od Marty ten kurier Glovo to mógł się po prostu zapytać jak jej zamówienie przywoził, wyszło by mniej cringowo dużo. @Alzena Ma rację, to trochę dziwne.
  • Odpowiedz
Nie wiem, trochę dziwnie, ale raczej złych intencji nie miał. Wykorzystał adres tylko po to, żeby zostawić kartkę. Creepy by było dopiero jakby jakiś random za nią chodził i sprawdzał gdzie mieszka.
  • Odpowiedz
nie chciałabym żeby obce typy przyłaziły mi pod drzwi mieszkania i zostawiały kartki w drzwiach

@Alzena: pełna zgoda, ale jak chcesz temu zapobiec zamawiając jakiekolwiek dostawy pod wspomniane dziwi? Kurierzy muszą mieć Twój adres
  • Odpowiedz
@cat_tea owszem, ale na zasadzie dzień dobry, przekazują co mają przekazać, do widzenia i tyle. Naprawdę trzeba tłumaczyć czemu ktoś może czuć się niekomfortowo gdy obcy typ znający twój adres zaczyna cię nachodzić i zostawiać jakieś badziewie w drzwiach? xD
  • Odpowiedz
@mirasKo-Kalwario: glupie karynsko.
Koles zrobil wszystko co mogl, aby nie wyjsc na dziwaka. NIe pukal do jej drzwi, nie czekal na nia. Nie wystalkowal jej na fb ani nic takiego.
Zostawil kultularnie karteczke, ktora karynsko moglo by przyjac i sie usmiechnac "o rety ale fajnie komus wpadlam w oko", to nie robi gowno burze.
A potem te same k------a daja kazdemu na imprezie XD
  • Odpowiedz