Aktywne Wpisy
dancop +41
Nad ranem zmarła moja żonka @xxMartaxx
Była najinteligentniejszą osobą, jaką znałem. Nie dorastam jej do pięt. Byliśmy razem 28 lat. Nie wiem co ze sobą zrobić... i nie, nie zamierzam strzelić Magika. Ale nie mam pojęcia jaki to ma sens, po co w ogóle wstawać rano...
Była najinteligentniejszą osobą, jaką znałem. Nie dorastam jej do pięt. Byliśmy razem 28 lat. Nie wiem co ze sobą zrobić... i nie, nie zamierzam strzelić Magika. Ale nie mam pojęcia jaki to ma sens, po co w ogóle wstawać rano...

pepepanpatryk +64
Dzisiaj mija pierwsza rocznica śmierci mojego najlepszego przyjaciela. Odszedł w swoje 30 urodziny. Pamiętam jak wyszedłem z garażu podziemnego i zobaczyłem, że jego siostra próbowała się do mnie dodzwonić - już wtedy wiedziałem, że jest coś nie tak, ale kiedy powiedziała te słowa "Mateusz nie żyje" to mam wrażenie, że stanęło mi serce.
Na pogrzebie z jednej strony czułem straszny smutek, ale też i złość na niego, że to nie tak miało być.
Poznaliśmy
Na pogrzebie z jednej strony czułem straszny smutek, ale też i złość na niego, że to nie tak miało być.
Poznaliśmy
źródło: n3vlms02xswe1
Pobierzźródło: 1000055540
PobierzBATON TO NP MARS
@lordgrievous:
O tak, babcia zawsze dawała w zamian za zakupy czy inną pomoc. Gdy byłem dzieckiem zaczęły się pojawiać w sklepach "nowożytne" prince polo, krzywiłem się jakby ktoś mi podróbę teatralnego dał gdy spróbowałem pierwszy raz.
źródło: IMG_7741
Pobierz