Aktywne Wpisy

Rad-X +63
Moje stoopki, po krótkiej przebieżce <3
#stopyboners
#stopyboners
źródło: c1c5146b0f9e4f3d5d32eb849820bf52aea021098fda08143e68e709cda4ee8c
Pobierz
Ciemny009 +29
Po dwóch tygodniach pracy w korpo dojrzewam w końcu do tego pomimo ogromnego dysonansu poznawczego że zostałem oszukany i całe życie próbowano mi wmówić że korpo to najlepsza co może się w życiu zdarzyć, czyli fajna praca za biureczkiem, kawka, ploteczki a pracownicy fizyczni to j----e tępaki. Typowe( UCZ SIĘ BO SKOŃCZYSZ JAK TEN PAN ŚMIECIARZ). Tymczasem stara ruro z polskiego ten Pan który pracuje jako śmieciarz zarabia dwa razy więcej od

Komentarz usunięty przez moderatora
@razdwatrzy55: żeby ktoś kto chce się rozwijać w tym kierunku, mieć z tego dyplom i dostęp do fachowej wiedzy miał do tego prawo.
Sztuka dla sztuki, nauka dla nauki
Nie uważam by musiała mieć ona wartość użytkową
Kobiety mają inne rozrywki i jak nie potrzebują pieniędzy to im nawet facet do szczęścia niepotrzebny.
A co dopiero dziecko co wymaga długiej ciąży i zniweczenie wysiłków z siłowni. A wcześniej relacji z odpowiednim facetem, co jest na tyle przystojny i bogaty by to się opłacało.
@Bekay: dziwnym trafem jak matka siedziała w domu z dziećmi, to pensja ojca wystarczała. Nie jest to oczywiście odosobnione, jest tona innych czynników.
A z drugiej strony patrząc na idoli przez pryzmat wykopków: gej zapraszający szony do domu, patusy udające gangusów i umawiających się na walkę w K1 z łokciami do 77kg w oktagonie, hotele paradise.
Włączysz TV, poziom filmów i seriali podobny, wszystko wokół spułkowania, byle nie ze swoim partnerem lub partnerką.
@trololo55: zeby miec wyksztalcone spoleczenstwo a nie debili. Uwazam ze nawet samo pojscie na jakies studia to juz jakies doswiadczenie ktorego mirek ze wsi nie uswiadczy. Poszerza horyzonty, dluzej spedzasz czas z rowiesnikami.. jest wiele plusow. Nie chodzi o to zeby ksztalcic samych inzynierow i lekarzy. Ale konfederata tego nie pojmie bo