Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Na studiach musiał też w nocy w macdonaldzie z---------ć, żeby wyżywić nie tylko siebie ale też swojego przybranego syna.

@XgabrielX: To faktycznie wielki szacun za bycie betabankomatem robiącym na cudzego dzieciaka
  • Odpowiedz
@Dropson71: śmiem wątpić. Trzaskowski jest kompletnie bezbarwny, został wybrany z partyjnych względów bo wydawało się że ma niezagrożoną przewagę, niestety cała jego kampania prowadzi w kierunku Komorowskiego 2.0
  • Odpowiedz
@tonawegla: Lewica by na niego nie głosowała w pierwszej turze i to już mu nie daje 30 %. Sikorski jest zbyt szorstki by pociągnąć tłumy. Jako urzędnik sprawdza się w 120%. Ja go chciałem zamiast Komorowskiego gdzie Dudę by rozjechał jak masło. W obecnej sytuacji Trzaskowski ma więcej sensu.
  • Odpowiedz
@Warcomx: Ale co to świadczy o naszym społeczeństwie? To społeczeństwo ma dojrzeć do głosowania tak jak ty lubisz? Czy może to polityk powinien się starać żeby na niego zagłosować? A Trzaskowski rzuca sam sobie kłody pod nogi i zachowuje się jak typowy polityk PO jeszcze sprzed 10 lat
  • Odpowiedz
Ale co to świadczy o naszym społeczeństwie?

@Szalom: odpowiadam: poparcie dla PiS-u czy pisowskiego kandydata na prezydenta w okolicach 30% źle świadczy o polskim społeczeństwie.

Czy może to polityk powinien się starać żeby na niego zagłosować?

@Szalom: a to co, Trzaskowski nie prowadzi kampanii czy jak?
  • Odpowiedz
@XgabrielX ja p------e, jak powiedziec, ze jestes pisowcem bez mowienia, ze jestes pisowcem starter pack xD czarnolisto profilaktycznie, bo tu wyczuwam mocnego gwozdzia. ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz