Aktywne Wpisy

jmuhha +28
Dowiedziałam się, że koleżanka z klasy ma w leasingu nowa toyotę rav4 za 2400 zł mies ( ಠ_ಠ)
Godir17 +52
Nic tak nie poprawia humoru rano jak opisy starych sfrustrowanych polek po ścianie które lajkuja młodszego o kilka lat chłopa XDD
#p0lka #logikarozowychpaskow
#p0lka #logikarozowychpaskow

źródło: a
Pobierz
"Ja też miałem ciężko i nie mogłem kupić mieszkania, budujcie sami i róbcie spółdzielnie"
Też Marek Jakubiak po 5 minutach:
"Dostałem pierwsze mieszkanie 19m2 od wojska"
Niesamowite jak starzy ludzie są odklejeni. Dodatkowo po wosjku typ miał z czapy firmę od kablówek z zamówieniami an 3 lata do przodu, a potem ziomek go zaprosił od 2003 roku do rady nadzorczej browaru gdzie zarabiał BAGATELA 6000PLN. W 2003 roku XD
Aha, jeszcze z dywidiend kupił sobie dwa mieszkania
XDDDDD
#kanalzero #nieruchomosci #polityka
źródło: images-3
PobierzNormalna sprawa, każdy tak ma, ja dostałem na przykład zaburzenia lękowe od pracodawcy.
a tak serio to co się odbywa w tym kraju to mój stary jakby żył nazwał by "parodia westernu"
Jak widzę tego generała chłopskiego rozumu to się we mnie gotuje
@jv6kub: czekaj czekaj... czyli mówisz, że po 2 latach skoszarowania dostał 19m2? Ale wiecie zoomerzy, że jak byście z----------i w robocie 16h 7 dni w tygodniju to pewnie też byście sobie taki kurnik kupili po 2 latach? :D
Na szczęście Pip mi pomógł.
@dr_matematyk: Bandyto, kisne xD
źródło: red-dead-redemption-komboje-na-komputer-przerobka-okladki-typowy-polak-nosacz-malpa
Pobierz@jv6kub: Nie bardzo rozumiem ten fragment. Czy chodzi o to, że ktoś zarabiający ca. 1,5 tys. USD / miesiąc był w 2003 r. wielkim krezusem? Nie tak to pamiętam, ale widocznie żyłem w innej rzeczywistości...
@dr_matematyk: Ło bulwa, historia eskalowała ostro. Tylko mnie to stwierdzenie parodia westernu rozśmieszyło :)