Aktywne Wpisy

Zaufajmi_wiemlepiej +309
Dużo ostatnio jest odbijania piłeczki, że to tylko przegrywy wykopki mają problem z psami, ale chciałbym na przykładzie własnej historii zmienić może przekonanie paru osób.
Miasto powiatowe, mam żonę, dziecko, oboje pracujemy, nic za darmo nie dostaliśmy, 7 lat temu kupiłem mieszkanie na 1 piętrze w bloku z płyty do generalnego remontu, oczywiście oszczędności życia, kredyt. Po roku wprowadziliśmy się. Cieszyliśmy się, bo mieliśmy starszych sąsiadów, było cicho i spokojnie.
Po 2 latach
Miasto powiatowe, mam żonę, dziecko, oboje pracujemy, nic za darmo nie dostaliśmy, 7 lat temu kupiłem mieszkanie na 1 piętrze w bloku z płyty do generalnego remontu, oczywiście oszczędności życia, kredyt. Po roku wprowadziliśmy się. Cieszyliśmy się, bo mieliśmy starszych sąsiadów, było cicho i spokojnie.
Po 2 latach
DoktorMorela +8
Jestem blisko 40stki i nie mam auta. Nigdy nie miałem samochodu. Zawsze radziłem sobie zbiorkomem. Nigdy tez nie miałem potrzeby dojeżdżania gdzieś do pracy, bo tez nie miałem wielkiego pola manewru w jej wyborze.
Obecnie nawet świadomość ze miałbym prowadzić mnie stresuje.
Czy sam fakt nieposiadania auta uważacie za przegrywa?
#wykop #pytanie #samochod #auto
Obecnie nawet świadomość ze miałbym prowadzić mnie stresuje.
Czy sam fakt nieposiadania auta uważacie za przegrywa?
#wykop #pytanie #samochod #auto

Haha chłopy myślą, że to takie rzęsy na pasku przyklejamy i przyklejamy tipsy jak w 2000 roku xD
Tak to wygląda, zajmuje 1.5-3h i kosztuje 120-300zl średnio co 3-5 tygodni
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzKolosalna, ale nie chce mi się produkować.
Najprościej:
- na pasku przyklejasz codziennie, brudzi się to, odkleja, jest przerysowany efekt
- w salonie tak jak wyżej i efekt jest fajny naturalny, estetyczny i higieniczny.
Baby:
ale te chłopy głupie pieniądze wydają na jakieś gierki haha śmieszne
Tymczasem również baby:
@Dzieci_z_Choroszczy: Wszystkie? Masz pojęcie, co to słowo oznacza?
@Dzieci_z_Choroszczy: dalej jest
@Hopsa: A nie chodzi tu o to, że to POWINNO tak wyglądać, ale niektóre panny wybierają opcję "koleżanka siostry mojej szwagierki ma znajomą, która coś tam umie" i robi "nie za miliony", więc efekt wychodzi... no taki, jaki wychodzi? ( ͡° ͜ʖ ͡°)