Wpis z mikrobloga

Dlaczego wszystkie młode dziewczyny nagle któregoś dnia wstały i stwierdziły że muszą sobie zrobić sztuczne plastikowe rzęsy, doklejane paznokcie i powiększane usta? Coś co jeszcze 15 lat temu było symbolem żenady, blacharstwa i patologii i panowało wśród osiedlowych karyn na wieśniackich dyskotekach, dzisiaj jest nawet nie tyle modą, co jakimś wymuszonym standardem, a ludzie przyjęli to jako coś normalnego i naturalnego...
**Jak to się ku*rwa stało! 😐**

#przemyslenia #logikarozowychpaskow #moda #niepopularnaopinia #patologia
DziecizChoroszczy - Dlaczego wszystkie młode dziewczyny nagle któregoś dnia wstały i ...

źródło: temp_file9188852791806839314

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dzieci_z_Choroszczy: ja nie zauważyłem żeby to było standardem, jest dużo dziewczyn które sobie tego nie robią, ale fakt, wydaje się że glonojadów jest coraz więcej. Karyny zawsze były i zawsze będą, tylko mody im się zmieniają
  • Odpowiedz
@Dzieci_z_Choroszczy
Kolosalna, ale nie chce mi się produkować.
Najprościej:
- na pasku przyklejasz codziennie, brudzi się to, odkleja, jest przerysowany efekt
- w salonie tak jak wyżej i efekt jest fajny naturalny, estetyczny i higieniczny.
  • Odpowiedz
Bo chcą wzbudzać powszechne wzwody do czego się nie przyznają, a trendy i mody podpatrują od karyn, szonów i celebrytek z mediów. Całe ich życie jest kierowane ładnym wyglądem i byciem sexy. Poza tym kobiety są bardziej podatne na manipulacje, mody, trendy itp. ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
Tak to wygląda, zajmuje 1.5-3h i kosztuje 120-300zl średnio co 3-5 tygodni

@Hopsa: A nie chodzi tu o to, że to POWINNO tak wyglądać, ale niektóre panny wybierają opcję "koleżanka siostry mojej szwagierki ma znajomą, która coś tam umie" i robi "nie za miliony", więc efekt wychodzi... no taki, jaki wychodzi? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz