Aktywne Wpisy
torian15 +117
Ciekawe ze jest bardoz dużo ludzi którzy myślą, że ludzie żyli razem z dinozaurami w perhistorii. Serio, zapytajcie swoje różowe :)
Tymczasem dinozaury pojawiły się na ziemi ok 230 mln lat temu i żyły do ok 66 mln lat temu. Ludzie pojawili się natomiast ok 0,3 mln lat temu. To są absurdalne odległości czasowe. Cała historia cywilizacji człowieka to jakiś nic nie znaczący pyłek na osi czasu istnienia ziemi, a patrząc na
Tymczasem dinozaury pojawiły się na ziemi ok 230 mln lat temu i żyły do ok 66 mln lat temu. Ludzie pojawili się natomiast ok 0,3 mln lat temu. To są absurdalne odległości czasowe. Cała historia cywilizacji człowieka to jakiś nic nie znaczący pyłek na osi czasu istnienia ziemi, a patrząc na
źródło: dinozaury
Pobierz
Wardegas +345
#wykopaka #pokapake
Chwaliłem się super paką od @sogen. Byłem zachwycony zawartością i gestem.
Otwieram teraz pudełko, wyciągam butelkę, a moim oczom ukazuje się klips antykradzieżowy
XDDDDDD
@sogen ja wiedziałem, że się postarałeś, ale nie wiedziałem, że jesteś aż tak "obrotnym przedsiębiorcą"!
( ͡€ ͜ʖ ͡€) Czy Ty to "zorganizowałeś" na promocji -100%, czy kasjerka była tak zapatrzona w Ciebie, że zapomniała zdjąć
Chwaliłem się super paką od @sogen. Byłem zachwycony zawartością i gestem.
Otwieram teraz pudełko, wyciągam butelkę, a moim oczom ukazuje się klips antykradzieżowy
XDDDDDD
@sogen ja wiedziałem, że się postarałeś, ale nie wiedziałem, że jesteś aż tak "obrotnym przedsiębiorcą"!
( ͡€ ͜ʖ ͡€) Czy Ty to "zorganizowałeś" na promocji -100%, czy kasjerka była tak zapatrzona w Ciebie, że zapomniała zdjąć
źródło: 1000017116
Pobierz

źródło: temp_file4570357427118187121
PobierzW ogóle ja to nie czaję robienia jakiejś tajemnicy z kosztu towaru.
@kinkykylie: teorie marketingowe są dwie
- Jak to jest jakiś Facebook to tak jak przedmówca napisal - nie będzie komentarza, że łeee za drogo i nie zniechęci reszty
- Dużo konsumentów gdy zaangażuje się w dany produkt (angaż to również pytanie o cenę) to jest potem bardziej skora go kupić - dlatego tyle deweloperów tak to robi
Powinno
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Lefty: ja kiedyś myślałem, że ceny typu 5,99 zł są bez sensu i każdy to mimowolnie zaokrągla w górę. No ale już poznałem parę osób, które 5,99 zł czytają jako 5 złotych, nawet nie chcę wiedzieć ile ich jest tak statystycznie.
@kinkykylie: wiesz, jak to już Ci piszą - "łapanie jelenii", zrobi takiego na 5zł i potem chodzi z podniesioną głową, bo ma ekstra 5zł za pół dnia odpisywania na privach ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
No nie wiem, jak widze priv to od razu s--------m bo wiem że to janusz co chce na hajs wydoić albo inny matacz.
Tak samo za granicą jak byłem w turcji na bazarze to szedłem tam gdzie cena, a nie targować sie i wypytywać idiotów "ile to" a oni i tak mieli drożej nawet po targu niż ci z ceną.
@Grzesiek_astronaut2: Artykułów jak mrówków, nie siedzę już w tej branży, czasami wleci jakis losowy artykuł, ale polecam książki, albo artykuły oparte na poniższych książkach:
- 1-Page Marketing Plan - Allan Dib
- Obviously awesome - April Dunford
- Duct tape marketing