Aktywne Wpisy

BornToDie69 +3
Przekonajcie mnie, że kupno Range Rovera Discovery Sport to zły pomysł. Marzy mi się Stelvio - za drogie. Hyundai Tucson - trochę nudny. A chcę SUVa dla rodziny z dwóją dzieci.
Nawet nigdy za dużo o tych samochodach opinii nie słyszałem. Niby marka premium (co jest wadą ofc) ale części widzę jakoś tragicznie drogie nie są. #motoryzacja
Nawet nigdy za dużo o tych samochodach opinii nie słyszałem. Niby marka premium (co jest wadą ofc) ale części widzę jakoś tragicznie drogie nie są. #motoryzacja

źródło: Land-Rover-Discovery-Sport-2016_033fr
Pobierz
sprite +393
źródło: temp_file4570357427118187121
PobierzW ogóle ja to nie czaję robienia jakiejś tajemnicy z kosztu towaru.
Łapią więcej jeleni
@kinkykylie: teorie marketingowe są dwie
- Jak to jest jakiś Facebook to tak jak przedmówca napisal - nie będzie komentarza, że łeee za drogo i nie zniechęci reszty
- Dużo konsumentów gdy zaangażuje się w dany produkt (angaż to również pytanie o cenę) to jest potem bardziej skora go kupić - dlatego tyle deweloperów tak to robi
Powinno
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@kinkykylie: bo jw. Łapie się na to jeleni.
@niochland jest gdzieś jakiś artykuł coś więcej ? Jakbyś mógł. Mnie ciekawi "natura" takich ludzi, np. wystawiłem przedmiotow A za 59.99 żeby się ich pozbyć, i wystawiłem go za k---a 209,99 po dany model, tytuł co znalazłem jak ktoś sprzedaje to samo. xd i kur*a kilka osób kupiło go
@Lefty: ja kiedyś myślałem, że ceny typu 5,99 zł są bez sensu i każdy to mimowolnie zaokrągla w górę. No ale już poznałem parę osób, które 5,99 zł czytają jako 5 złotych, nawet nie chcę wiedzieć ile ich jest tak statystycznie.
@kinkykylie: wiesz, jak to już Ci piszą - "łapanie jelenii", zrobi takiego na 5zł i potem chodzi z podniesioną głową, bo ma ekstra 5zł za pół dnia odpisywania na privach ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
No nie wiem, jak widze priv to od razu s--------m bo wiem że to janusz co chce na hajs wydoić albo inny matacz.
Tak samo za granicą jak byłem w turcji na bazarze to szedłem tam gdzie cena, a nie targować sie i wypytywać idiotów "ile to" a oni i tak mieli drożej nawet po targu niż ci z ceną.
@Grzesiek_astronaut2: Artykułów jak mrówków, nie siedzę już w tej branży, czasami wleci jakis losowy artykuł, ale polecam książki, albo artykuły oparte na poniższych książkach:
- 1-Page Marketing Plan - Allan Dib
- Obviously awesome - April Dunford
- Duct tape marketing