Aktywne Wpisy

maybe +16
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +23
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: temp_file4471770259057894615
Pobierz@cat_tea: wawer albo inna białołęka na obrzeżach
Mieszkanie w dużym mieście to nie obowiązek.
@fenbekus: tam jest 14 000 złotych za metr typie xDDDD
@tellet: czyli tylko dla milionerów? Skoro pani z żabki i nauczycielka z miejskiej szkoły jest zbędnym plebsem który powinien się wynieść tak z 50 km poza rogatki?
@kogut_20: Gdzie koszt produkcji (z lepszych materiałów) 5000zł, a marża importera, producenta i sprzedawcy 95000zł xD
@marcez: no właśnie, a ceny aut nie zależą od miejsca zamieszkania, za to zarobki już tak.
Ponownie - mieszkanie w dużym mieście to nie obowiązek. Nikt nie wlepia kary jeśli nie mieszkasz na dolnym mokotowie, żoliborzu, sadybie, ursynowie, banan-wilanowie czy innej "olaboga drogiej" dzielnicy.
@tellet: no czyli miasta dla milionerów, a plebs ma dojeżdżać z obwarzanka. Czujesz się bogaczem że tobie to pasuje? Bo dla mnie to patologia której kiedyś nie było.
Ponownie wracamy do sytuacji, że prujesz się o brak lambo w każdym domu "bo inaczej to niegodnie, nie po milionersku", bo sobie nie może kupić mieszkania na mokotowie czy ochocie - no szkoda szkoda, może warto zrobić coś ze swoim życiem a nie narzekać ciągle na ceny mieszkań?
@tellet: robię - głosuję na lewicę żeby ukręcić łeb pompie na nieruchomościach, ale potrzebuję pomocy innych zainteresowanych