Wpis z mikrobloga

Teraz są trochę inne czasy, ale pamiętam lata około 2015 roku, gdzie kuce zrobiły z korwina takie bóstwo, że nawet jak miałeś rynkowe poglądy, libertariańskie to kuc nazywał cię lewakiem ¯\(ツ)/¯ Z korwina robiono panaceum na wszystkie bolączki gospodarczo społeczne. Kuce potrafiły w imię ostatniego słowa pisać nawet dialogi po 120 komentarzy byle by wygrać, było ciekawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakby nie patrzeć były to ciekawe i wesołe czasy. I w sumie czasy internetowego korwinizmu biją "klimatem" na łeb obecną, smutną konfederację.

#korwin #korwinnadzis #libertarianizm #akap
Jarkendarion - Teraz są trochę inne czasy, ale pamiętam lata około 2015 roku, gdzie k...

źródło: ZTM1OWNhdTUsUzlkYRN4IG8LbT4nSnZ2OBN1dWFZaW16SXdvd0c8PSFUPTI-B3QzP0Q_NjkYdCQhHi4nJ0csZWJVJiQ-BDstYlQiNSsMdTB-CXk0fApjeXpQfWNjXDtgLxwuMX4Jd2MvBCpke1E5NSxTK3Uz

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jarkendarion z tamtymi kucami mogłeś się nie zgadzać, ale zawsze dało się podyskutować bez obrzucania się gównem. Tamtych kuców już nie ma (dojrzeli? ( ͡° ͜ʖ ͡°)). Korwina też można było nie lubić, można się było z nim nie zgadzać, ale przyznać trzeba jedno - Slawki i Branuny nie mają do niego podjazdu nawet.
  • Odpowiedz
@kjubikul: dziś jestem przedsiębiorcą na jednoosobowej działalności zarabiam 60k miesięcznie i głosuję na Mentzena, chodziło wtedy o to że nie było wtedy innej alternatywy na scenie politycznej, pzdr
  • Odpowiedz
@Jarkendarion: Sam z korwina wyrosłem, ale zgadzam się, miało to jakiś taki fajny radosny memiczny wydźwięk... Chyba po prostu człowiek wierzył w jakieś ideały i że coś w tym kraju może się zmienić ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
Myślę ze dzisiejsi internetowi fajterzy tak samo wyrosną z memcena.

@kjubikul: wyrosną jak pójdą do pracy i zamiast 15k na rękę zobaczą 4666 zł brutto + dodatek za godziny nocne 20% w fabryce smrodu
  • Odpowiedz
@Jarkendarion: @kjubikul mnie to dziwi co się stalo w kilka lat - bo też jestem post-kucem i otworzyłem się światopoglądowo w stosunku to korwinizmu sprzed lat posiłkując się libertariańską i akapową myślą - a teraz twierdzę że POPIS zrobił kampanie przeciwko mitycznym 'libkom', których w polsce praktycznie nie było.
  • Odpowiedz
@kjubikul: ja do jeszcze niedawna miałam zapisany wywiad z Korwinem i Cejrowskim, o którym zapomniałam. Włączyłam go i po 2 minutach zrezygnowałam haha Zdecydowanie się z tego wyrasta :)
  • Odpowiedz