Aktywne Wpisy

acidd +44
Wpadłem dzisiaj na pomysł na nowy biznes podczas porannej kupy xD Po szybkim researchu będę pierwszy w Polsce :D
#przemysleniazdupy - ten tag pasuje idealnie xD
#przemysleniazdupy - ten tag pasuje idealnie xD
-Melek- +3
Czy też tak macie że książki was zanudzają?
Chciałbym czytać ale jak zaczynam to po 30-50 stronach wiekszość tego co jest napisane to jakbym już wiedział. Książki psychologiczne czy o wychowaniu to mam wrażenie że sam mógłbym pisać. Orwel czy Huxley i tego typu tematy są tak oczywoste że nic tam nie zaskakuje. Historyczne spoko ale też normalna sprawa że się działo to czy tamto. Morderstwa czy opowieśći to od dziecka analizowałem chyba
Chciałbym czytać ale jak zaczynam to po 30-50 stronach wiekszość tego co jest napisane to jakbym już wiedział. Książki psychologiczne czy o wychowaniu to mam wrażenie że sam mógłbym pisać. Orwel czy Huxley i tego typu tematy są tak oczywoste że nic tam nie zaskakuje. Historyczne spoko ale też normalna sprawa że się działo to czy tamto. Morderstwa czy opowieśći to od dziecka analizowałem chyba

Lunita stała się „znana” dzięki tej fotografii. Niepełnosprawnego psa wyrzucono jak śmiecia na ulice miasta. Nie zostawiono obok niej nic oprócz pampersów, nawet wody.
Psa zabrał inny człowiek. Ten sam gatunek, który kilka godzin wcześniej porzucił go w bestialski sposób. Dobrze, że ludzie nie są tacy sami.
Kiedy życie psa miało się skończyć, tak naprawdę się zaczęło. Lunita przeżyła kilkanaście lat w najlepszym towarzystwie jakie mogła sobie wymarzyć. Była częścią rodziny.
W dniu odejścia psa, jej opiekunka napisała na profilu ostatnie zdania o Lunicie: „Nigdy jej nie zapomnę i tego jak wiele dla mnie znaczyła. Ona zmieniła moje życie na zawsze.”
I tu chyba nie powinno się już nic więcej dodawać.
#psy #pieseczkizprzypadku #zwierzeta #ciekawostki #rozowepaski #niebieskiepaski #przemyslenia
źródło: temp_file7278587958879963725
Pobierzźródło: temp_file4301053556218519518
Pobierzźródło: temp_file5382658223417494398
Pobierzźródło: temp_file903690540159235943
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Te Wasze piękne dopaminowe tiktokowe historie. Czepiacie się, że polityk trzymała męża na OIOMie, ale psa to już spoko?