Wpis z mikrobloga

Już nawet nie chce mi się zakładać #tinder #badoo czy innych apek żeby kogoś poznać. Znowu odgrywać ten cyrk, pisać do kilkunastu, o ile wpadnie jakaś para, uznajmy że po pół roku zebrał bym te naście par. Wracając, pisać do kilkunastu, żeby kilka odpisało, żeby z jedną się umówić, ale za to okaże się świnka. No trudno się mówi, jak by była chociaż z charakteru spoko, ale jak ani nie pociąga mnie jakoś fizycznie ani z charakteru no to z czym do ludzi.

Od lat ten sam scenariusz, jedno do dwóch wyjść na nazwijmy to "randkę" i dalej nic z tego...

Po prostu mi się już odechciało bawić w ten cyrk zwany rynek matrymonialny i poznawanie nowych dziewczyn.

#blackpill #przegrywpo30tce
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zulugulubenc2: możesz i zwalić. zawsze to lepsze od zmuszania się do tinderowania gdy tego nie chcesz. mi akurat tinderowanie sprawiało frajdę bo skupiałem się też na tym by samemu się dobrze bawić i spędzać czas, a nie tylko odgrywać cyrk i zabawiać księżniczki.
  • Odpowiedz
@zulugulubenc2: Daj spokój. Jak nawet na badoo czy innym tinderze znajdą się pary i nawet niechcący zghostuję typiarkę przez brak czasu na odpisanie to księżniczki po 30tce to już tak często mają ego wybujałe, że najpierw smarują jakieś wyzwiska i później blokują xD
Jakby się sytuacja na rynku matrymonialnym jakimś magicznym sposobem zmieniła i kobiety zaczęły być tak samo traktowane jak mężczyźni to większość chybaby magika popełniły.
  • Odpowiedz
@zulugulubenc2: Jeśli przez pół roku dostajesz łącznie kilkanaście par czyli 2-3 miesięcznie to jest to strata czasu. Jak to mówią szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów. Może zastanów się nad tym czy możesz jakoś zwiększyć to ile lajków dostajesz? Może wstawiasz jakieś niekorzystne zdjęcia? Albo może jest coś z twoim wyglądem co mógłbyś zmienić np. nadwaga? Lub coś innego jest odpychającego dla dziewczyn? Może to jest
  • Odpowiedz