Aktywne Wpisy

heheszek +83
Cebula to jest taki chad wśród warzyw że głowa mała...
Surowa, gotowana, opalana, suszona, smażona, pieczona, marynowana. Zawsze smakuje.
Do pomidorka, do jajek, do mięsa, do zupy, do pizzy, do sosu, do ziemniaczków do każdego k---a dania świata.
Tania
Surowa, gotowana, opalana, suszona, smażona, pieczona, marynowana. Zawsze smakuje.
Do pomidorka, do jajek, do mięsa, do zupy, do pizzy, do sosu, do ziemniaczków do każdego k---a dania świata.
Tania

menelf +5
panowie bo my tak sobie tutaj siedzimy od wielu wielu lat, a wy się mi jeszcze nie przedstawiliście

Wczoraj byłam na spotkaniu z typem z tindera. Pierwsza randka. 18:00 stoję jak idiotka w okolicach pomnika Kopernika. On pisz spóźnię się 5-10 min. To poszłam na herbatkę nieopodal. Zimno było. Typ w końcu dojeżdża 30 min później. Mnie już średnio się chce gadać, bo co innego przez tydzień pisał, a teraz tylko naciska na "idziemy do mnie" a to do mnie to okazuje się pokój gdzieś w Pruszkowie... xD
Poza tym pisał mi, że pracuje w #korpo a robi u #januszex jakiś developer w biurze klepie ogłoszenia i zdjęcia robi xD
Oczywiste jest też, że nie ma prawa jazdy.
Jak ludzie kłamią...
A teraz najlepsze, to może ja go zaproszę, bo on mnie już polubił...
Żeby nie było rozmowa na tinder była normalna bez podtekstów i innych sugestii.
Dla piszących #przegryw że nie dałam mu szansy czy co tam, to wskazać chce że czekałam cierpliwie 35 min na niego, a on stwierdził na dzień dobry, że wybrałam specjalnie drogi lokal, żeby on musiał płacić (kiedy herbatę już opłaciłam sama).
Spotkanie zakończyło się po 45 minutach.
Ach i bardzo nie lubię jak ktoś mnie próbuje nachalnie dotykać, łapać za ręce i próbować szarpać mną.
Chyba będę pisać tu moje refleksje randkowe.
Podsumowując: kłamca i dziad na minimalnej po 30
Moim zdaniem chłop popełnił jeden błąd: nie umiał ciągnąć kłamstw dalej.
Ja z tagu przegryw ale opis gościa brzmi nie fajnie. A co do kłamstw to kobiety potrafią wybaczać te "nieścisłości" gdy chłop ogólnie jest w miarę spoko.
@omnitorbi nie to brak szacunku dla drugiej osoby
@xfre faktycznie dziękuję też tak to widzę @Pralko-suszarka nienawidzę krętaczy
@Blueweb był w miarę spoko, nawet z wyglądu, ale ja nie chce znowu w kłamstwa i kombinowanie
@hejterka99: Ale same jesteście sobie winne ich istnienia ¯\(ツ)/¯
@hejterka99: czyli jakby miał mieszkanie na Złotej 44 to byś z nim poszła?
Komentarz usunięty przez moderatora
Paszła!