Aktywne Wpisy

Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
Atreyu +129
Jak utrzymamy trend to w ciągu dwóch lat talerz pierogów +100zł xD
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-01 055830
Pobierz

Nikt nie podaje argumentów dlaczego nowo narodzonym dzieciom będzie dobrze na świecie, jakie będą miały benefity.
Za to każdy mówi że będa musiały pracować na starzejące się społeczeństwo.
Super perspektywa. Pewnie za 30 lat podatki będą sięgały 80 procent aby utrzymać piramidę finansowa zwana systemem emerytalnym. A ludzie będą mieszkać w wynajętych klitkach 5m2.
#antynatalizm #dzieci #przyszlosc #ekonomia
źródło: 1000005629
PobierzPytam, bo jak widać na przykładzie reszty świata ludzie mają wywalone na sytuacje polityczną, ekonomiczną czy cokolwiek
źródło: 1000005631
PobierzMoje dzieci nie będą miały rodziców nazywających siebie śmieciami.
dziwne pytanie, to tak jakbyś pytał "co to da że my się zaszczepimy i kompletnie wyeliminujemy chorobe x skoro w afryce ludzie dalej będą na nią chorować"? xd
Nawet jeżeli nie uda ci się np zapobiec każdemu przestępstwu i tak powinniśmy się starać... no chyba nie musze ci tego tłumaczyć ;p
@galek: xd powaznie wierzysz ze za 30 lat beda podatki ?