Aktywne Wpisy

congobongo +66
Zgłaszajcie filmiki konfitury na YT za dokuczanie i nękanie (podpada pod 107kw).
Polecam też uciąć mu finansowanie czyli przez formularz kontaktowy patronite skontaktować się z nimi. Pierwsze maile już poszły.
Mam nadzieje, że spadnie z rowerka
#konfitura
Polecam też uciąć mu finansowanie czyli przez formularz kontaktowy patronite skontaktować się z nimi. Pierwsze maile już poszły.
Mam nadzieje, że spadnie z rowerka
#konfitura

SzubiDubiDu +280

Anoni, nie hejtujcie ale czy mozecie polecic jakis rower z agresywna geometria ala fitness szosa, z barankiem i mozliwoscia montazu opon o szrrokosci 40mm? Najblizej co tego znalazlem jest sensa romagna disc sle ale tam wchodzi tylko 35mm, na drugim miejscu scott speedster 30 gravel ale tam wchodzi tylko 38mm. Kiedys jezdzilem szosa, aktualnie fitness z flatbarem i oponami 40mm i jest idealna geometria ale bardzo brakuje mi baranka. Mierzylem kilkanascie graveli i czuje sie jakbym siedzial.
na trekkingu...
#rower #gravel
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: To może zmień kierownicę w obecnym rowerze?
ale
oraz
35 wchodziło do modelu z 2021 i starszych a od 2022 jest co najmniej 45mm bo na takich jest sprzedawany.
Łatwo rozpoznać te starsze bo mają klasyczny kształt diementu a te z 2022+ mają obniżoną rure z tylnego trójkąta.
Tylko że to aluminium więc wytrzepie dupe, nie polecam.
Zanim wydasz hajs, to zweryfikuj konfigurację na rigu. Będziesz wiedział czy pozycja ci odpowiada bez ryzyka wywalonych pieniędzy.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer