Aktywne Wpisy

straszny_cham +18
#linux #bekazlinuksiarzy
Widzę że po dwudziestu latach dalej ten guwnosystem nie działa dobrze bez grzebania w terminalu?
Widzę że po dwudziestu latach dalej ten guwnosystem nie działa dobrze bez grzebania w terminalu?

walokid +112

@dafto: A to przepraszam. Po prostu założyłem, że jesteś zwyczajnie głupi, a nie do tego politycznie zaczadzony w obronie ulubieńca XD Gdyby Sławek powiedział, że trawa jest fioletowa, a Hołownia, że zielona, to też byś pisał, że trzeba by sprawdzić
Komentarz usunięty przez autora
@dafto: nie wiem kogo trzaskowski określa dziennikarzem, ale wiem kogo mianem dziennikarza i nie dziennikarza określał ostatnio mentzen w kanale zero xD
@dafto: tak, ten wywiad gdzie się zesrał, że on jest dohturem więc nie musi przywoływać badań ani brać pod uwagę duzej metaanalizy pewnie też pomyliłem xD
Tam jak się zrobi ankietę, to Mentzen wygrywa w pierwszej turze xD
@MartwyProsty: Według Wyborczej byli to ludzi zaproszenie przez Hołownię (https://bialystok.wyborcza.pl/bialystok/7,35241,30548302,kryzys-na-granicy-polsko-bialoruskiej-po-spotkaniu-w-sejmie.html).
Pani Karolina Korwin Piotrowska sama napisała, że co najmniej jedna z tych osób należała do ludzi Łukaszenki i Putina, którzy szturmowali polską granicę w ramach działań wojny hybrydowej.
źródło: Zrzut ekranu_20250408_182007
Pobierz@MartwyProsty: no widzisz, z takim etykietowaniem to współczuję twoim znajomym. Pewnie poza partyjnymi niewielu ich masz.
@Kryspin013: trzymaj się tematu, to obu stronom będzie łatwiej.
źródło: image
Pobierz@JackobC: Gdzie ty miałeś jakieś wyzywanie nastolatków niby? XD To konfiarze za każdym razem się kompromitują, a potem muszą składać śmieszne filmiki z laserami z oczu, by nie wyszło jak bardzo są do niczego.
@JuliuszSlowacki: to kleopatrixx tylko założył multi, bo jego konto zostało skompromitowane xD
https://wykop.pl/link/7685933/pamietacie-wczorajszego-wyborce-zezlomowanego-przez-holownie
Spieszę z tłumaczeniem - nie przestrzegają standardów dziennikarskich, głoszą hejt, kłamstwa. Dlatego można uprzejmie informować że KRRiT wyciągnie konsekwencje, daj Boże w formie odebrania koncesji. (。◕‿‿◕。) Tak mi dopomóż Tusk
Komentarz usunięty przez autora
@Sinsenn: oo. To zupełnie jak Dobrosz-Oracz