Aktywne Wpisy

say-my-name +14
Nie rozumiem po co ładne dziewczyny wgl pchają się do takiego programu jak #rolnikszukazony
Weroniczka jest świetną laską, więc na brak zainteresowania raczej nie może narzekać, a tu zgłasza się do programu bo jej się niby łysy spodobał. No chyba że się na te hektary połasiła albo atencje..
Weroniczka jest świetną laską, więc na brak zainteresowania raczej nie może narzekać, a tu zgłasza się do programu bo jej się niby łysy spodobał. No chyba że się na te hektary połasiła albo atencje..
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-11-23_231720_www.facebook.com
Pobierz
jmuhha +12
Ale to się zapowiada!
Kalmar - tu nic nowego się nie wydarzy, bo już wiemy jaki jest finał tej historii i dobrze dla nich :D Z resztą 1500 l mleka dziennie * 3 zł = 6500 zł dziennie co daje miesiecznie 105 000 zł/miesiecznie z samego mleka, a część pewnie idzie na masło gdzie kostka 8zł/kostka, a gdzie 50 h kolejne + dopłaty więc pewnie za miesiąc 300-400k się zamyka :o. Szanse 90%
Krzyś
Kalmar - tu nic nowego się nie wydarzy, bo już wiemy jaki jest finał tej historii i dobrze dla nich :D Z resztą 1500 l mleka dziennie * 3 zł = 6500 zł dziennie co daje miesiecznie 105 000 zł/miesiecznie z samego mleka, a część pewnie idzie na masło gdzie kostka 8zł/kostka, a gdzie 50 h kolejne + dopłaty więc pewnie za miesiąc 300-400k się zamyka :o. Szanse 90%
Krzyś
źródło: image
Pobierz

Mentzen powiedział, że Hołownia zaprosił do sejmu nielegalnych imigrantów
@jimmy-kimmy: konfiarze go wyzywają od klaunów przy zadawaniu pytania na jego spotkaniu, ale to on nie trzyma ciśnienia xD
On po prostu prostuje kłamstwa tych gamoni
Straszni sekciarze z was (╯︵╰,)
Największe przywalanie się do Hołowni jakie teraz widzę, to nie że nie wypowiada
Mentzen powinien docisnąć i zapytać jaką to ścieżką te osoby z doświadczeniem uchodzczym zalegalizowały swój pobyt
@jimmy-kimmy: Jak Hołownia nie trzyma ciśnienia to co powiedzieć o Mentzenie, do którego jak się udało dostać dziennikarce to od razu ją zwyzywał? xD
@jimmy-kimmy: Chłopaki, znalazłem jednego z tych tłuków co ich Kotłownia rozjechał na wiecu :D
@MartwyProsty: ciebie przerósł mój post. Napisałem wyraźnie o tym by sprawdzili jakądrogę legalizacyjną przeszli ci uchodzcy. Czy to przypadkiem nie były spady z granicy naprędce zalegalizowane, by mieć się czym chwalić. Nie napisałem nic o wyroku.
@Kryspin013: to była funkcjonariuszka,
@dafto: wiadomo, dziennikarze to ludzie, którzy głaszczą sławusia po główce jak Holecka z pispubliki xD
@dafto: widziałem całość, zrobił z siebie debila tak samo jak przy tym typku kiedyś, który mu przedstawił metaanalizę na bzdury
@Kryspin013: czy tacy dziennikarze Republiki, których Trzaskowski nie nazywa dzinnikarzami są tymi dziennikarzami, czy nie są? Jeśli są, to czemu Trzaskowski im potrafił grozić zamknięciem telewizji (prywatnej dodam).
@emerald-city: Kim są ci ludzie?
źródło: 1000001637
Pobierz