Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +760
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Ka4az +261
Ogólnie wszyscy zachwalają Dino jako coś “polskiego” i potężnego, a od środka to jest największy Janusz jakiego poznałem XD
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
źródło: image_picker_D05F954F-A5C3-474E-A17F-94CA2C14BF17-16532-000003E3F0456415
Pobierz

Mentzen powiedział, że Hołownia zaprosił do sejmu nielegalnych imigrantów
@jimmy-kimmy: konfiarze go wyzywają od klaunów przy zadawaniu pytania na jego spotkaniu, ale to on nie trzyma ciśnienia xD
On po prostu prostuje kłamstwa tych gamoni
Straszni sekciarze z was (╯︵╰,)
Największe przywalanie się do Hołowni jakie teraz widzę, to nie że nie wypowiada
Mentzen powinien docisnąć i zapytać jaką to ścieżką te osoby z doświadczeniem uchodzczym zalegalizowały swój pobyt
@jimmy-kimmy: Jak Hołownia nie trzyma ciśnienia to co powiedzieć o Mentzenie, do którego jak się udało dostać dziennikarce to od razu ją zwyzywał? xD
@jimmy-kimmy: Chłopaki, znalazłem jednego z tych tłuków co ich Kotłownia rozjechał na wiecu :D
@MartwyProsty: ciebie przerósł mój post. Napisałem wyraźnie o tym by sprawdzili jakądrogę legalizacyjną przeszli ci uchodzcy. Czy to przypadkiem nie były spady z granicy naprędce zalegalizowane, by mieć się czym chwalić. Nie napisałem nic o wyroku.
@Kryspin013: to była funkcjonariuszka,
@dafto: wiadomo, dziennikarze to ludzie, którzy głaszczą sławusia po główce jak Holecka z pispubliki xD
@dafto: widziałem całość, zrobił z siebie debila tak samo jak przy tym typku kiedyś, który mu przedstawił metaanalizę na bzdury
@Kryspin013: czy tacy dziennikarze Republiki, których Trzaskowski nie nazywa dzinnikarzami są tymi dziennikarzami, czy nie są? Jeśli są, to czemu Trzaskowski im potrafił grozić zamknięciem telewizji (prywatnej dodam).
@emerald-city: Kim są ci ludzie?
źródło: 1000001637
Pobierz