Wpis z mikrobloga

• 422
obraża wyborców

@jimmy-kimmy: konfiarze go wyzywają od klaunów przy zadawaniu pytania na jego spotkaniu, ale to on nie trzyma ciśnienia xD
On po prostu prostuje kłamstwa tych gamoni
Straszni sekciarze z was (,)
  • Odpowiedz
@jimmy-kimmy tak, nie trzyma ciśnienia. Odpowiada na większość pytań, zamiast się zawijać na pięcie i opuszczać spotkanie z wyborcami. Konstrukcja "pytań" które otrzymuje, przypomina bardziej opinie niż pytania. Zresztą używając pewnych zwrotów jak "eurokołchoz", "zielony ład" czy "wciągnie Polski do wojny" od razu wiadomo od kogo jesteście. Także nazywanie osób po właściwym imieniu, to prawda, a nie obrażanie.

Największe przywalanie się do Hołowni jakie teraz widzę, to nie że nie wypowiada
  • Odpowiedz
@emerald-city: nie zaprosilismy nielegalnych imigrantów, tylko dzieci bla bla staruszków, osoby z doświadczeniem uchodzczym (xDDDD) dzieci i wigilia. Czego nie rozumiesz.
Mentzen powinien docisnąć i zapytać jaką to ścieżką te osoby z doświadczeniem uchodzczym zalegalizowały swój pobyt
  • Odpowiedz
@dafto tak, też bym chętnie bym zobaczył jak Mentzen "dociska" Hołownię o te tematy podczas debaty. Mam nadzieję, że Mentzen się na nią zgodzi i będziemy mieli okazję zobaczyć tę wymianę zdań
  • Odpowiedz
@dafto: 2 minuty nagrania przerosły konfiarza XD Hołownia powiedział, że jeszcze raz sprawdzili im wszystkim status. Na pewno Sławek ma dowód na swoją tezę i pokaże go przed sądem? Nie nazywałby ludzi nielegalnymi imigrantami tylko przez ich wygląd, prawda? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@emerald-city: nie ma bardziej odklejonego na ten moment gościa w polityce od Hołowni. Facet nie trzyma kompletnie ciśnienia, obraża wyborców, kandydatów - dramat. Jednak Mam Talent to już był sufit.

@jimmy-kimmy: Jak Hołownia nie trzyma ciśnienia to co powiedzieć o Mentzenie, do którego jak się udało dostać dziennikarce to od razu ją zwyzywał? xD
  • Odpowiedz
2 minuty nagrania przerosły konfiarza XD Hołownia powiedział, że jeszcze raz sprawdzili im wszystkim status.

@MartwyProsty: ciebie przerósł mój post. Napisałem wyraźnie o tym by sprawdzili jakądrogę legalizacyjną przeszli ci uchodzcy. Czy to przypadkiem nie były spady z granicy naprędce zalegalizowane, by mieć się czym chwalić. Nie napisałem nic o wyroku.

Mentzenie, do którego jak się udało dostać dziennikarce to od razu ją zwyzywał?

@Kryspin013: to była funkcjonariuszka,
  • Odpowiedz
@Kryspin013: to była funkcjonariuszka, nie dziennikarka. Z dziennikarzami miał normalną dyskusję na temat. Polecam obejrzeć całość, a nie pocięty materiał z centrali.

@dafto: wiadomo, dziennikarze to ludzie, którzy głaszczą sławusia po główce jak Holecka z pispubliki xD

Polecam obejrzeć całość, a nie pocięty materiał z centrali.

@dafto: widziałem całość, zrobił z siebie debila tak samo jak przy tym typku kiedyś, który mu przedstawił metaanalizę na bzdury
  • Odpowiedz
wiadomo, dziennikarze to ludzie, którzy głaszczą sławusia po główce jak Holecka z pispubliki xD

@Kryspin013: czy tacy dziennikarze Republiki, których Trzaskowski nie nazywa dzinnikarzami są tymi dziennikarzami, czy nie są? Jeśli są, to czemu Trzaskowski im potrafił grozić zamknięciem telewizji (prywatnej dodam).

widziałem całość, zrobił z siebie debila tak samo jak przy tym typku kiedyś, który mu przedstawił metaanalizę na bzdury które mentzen wygadywał, a ten zamiast to odeprzeć merytorycznie
  • Odpowiedz