Wpis z mikrobloga

Czy jak pójdę do lekarza rodzinnego celem dostania skierowanie na wizytę u kardiologa i moim argumentem będzie to że codziennie od dluuuugiego okresu czasu piję energole i mnie czasem coś kłuje po lewo pod żebrem (ale to nie wiem czy to od tego).
To dostanę skierowanie?
Chciałem se stan serduszka sprawdzić po prostu.
#lekarz #kardiolog #zdrowie #energetyki #kardiologia
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nekoenjoyer nie wiem jakie masz ciśnienie, ale jeżeli masz podwyższone to już z automatu kwalifikujesz się na wizytę do kardiologa i lekarz rodzinny nie powinien mieć z tym problemu

( druga sprawa, że będziesz czekał z pół roku bez CITO na wizytę )

delikatnie mówiąc, to powinieneś naściemniać, że boli cię bardziej niż jest naprawdę, wtedy być może wystawi ci też CITO
- tylko nie za dużo bo ci jeszcze jakąś depresję
  • Odpowiedz
@nekoenjoyer lepiej sobie sprawdź ile się czeka na kardio w twojej okolicy bo skierowanie to nie problem od rodzinnego, problem to miejsca w poradni lub u kardio który przyjmuje na NFZ. A zwykle EKG i badania krwi to ci powinni zrobić u rodzinnej
  • Odpowiedz
@dr_Batman Nie zapominaj że kobiety w ciąży, honorowi dawcy krwi i stare baby zawsze wchodzą bez kolejki

Także nie boję się o swoją mamuśkę, bo ona już starszej maści

Ps.
nie przesadzaj (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@radoskor3: Nie ma przepisu na pierwszeństwo „starych bab” jest tylko na pierwszeństwo dla niepełnosprawnych ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Jak ci się kiedyś stanie coś poważnego, będziesz próbował się umówić ze złamaną nogą do ortopedy na kontrolę, a kolejka będzie z------a na 3 miesiące pilnymi skierowaniami na ból kolana od roku to może najdzie cię refleksja czy przesadzam. Zrozumienie zależy od szerokości perspektywy
  • Odpowiedz