Aktywne Wpisy
Techguy91 +165
Życie 90% ludzi jest niewarte nawet przeżycia. To jest niesamowite jak duże nierówności mają miejsce w tym społeczeństwie, a ludzie już dawno się z tym pogodzili. Z jednej strony mamy ludzi, którzy za swój majątek mogliby kupić pół Polski, pławią się w luksusach i śmieją z proli, a z drugiej areczkow na minimalnej, którym ledwo starcza do pierwszego i jebią w pocie czoła na tych u góry. Nie mówiąc już o jakiejś

hu-nows +102
zapuszkowane dekle nie zawodzą, tym razem babcia została pozbawiona obiadu, obiad dalo się dostarczyc tylko samochodem, tylko wybraną trasą [smuteczek] #poznan

źródło: 1000022768
Pobierz
Modele instrumentów też pożądane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#muzyka #instrumenty #gitara #gitaraelektryczna #grajzwykopem #keyboard #pianino #perkusja
@Noicozezebowniema tych modeli squier to jest dość sporo. Poleciłbyś?
@kajak98: klawisze zawsze spoko ale chyba to gitarzyści mają lepsze branie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Obie gitary już trochę mam, ale niestety nie przełożyło sie to na jakieś wybitnte granie, bo nie ma u mnie żadnej systematyczności - biorę je w ręce raz na jakiś czas tak dla zabicia nudy
@LemurChmur: Ale to jest ogrywana czy ładnie się na ścianie prezentuje? ( ͡° ͜ʖ ͡°) A te perkusje to zyskują na wartości
@La-Paz: Nówka? Dużo dałeś? Podziel się wrażeniami jak dotrze
Wzmacniacz lampowy Budda SD45, cyfrowa podłoga Headrush Prime. Więcej grzechów nie pamiętam. Ale na pewno się pojawią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
AZ2402 + SA360
@kajak98 no no, ale że Yamaha... Z nimi zawsze miałem ten problem, że perkusjonalia brzmią jakby tłukł w kartony ¯\(ツ)/¯ ale teraz już mniej podkładów, więcej samego klepania na sucho, stąd myśl o syntezatorze.
źródło: IMG_0017
Pobierz@barto142: Nówka, symboliczne 1666zł wyszło
Jak dla mnie gitara gituwa. Najbardziej mi się podoba mały format tej gitary - jest leciutka, nie zahaczę o nic główką i można łatwo umieścić zarówno na lewej i prawej nodze. Ten cały endurneck to imo bardziej marketing niż jakiś game changer - przyzwyczaiłem się po paru godzinach gry. Fabrycznie ustawiona została na tyle dobrze, że nie chciało mi się nigdy nic regulować. Dobrze też trzyma strój i zmienianie