Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fraagles: po prostu normikow te srodowisko "gitowcow" nie obchodzi. jak kiedys fame bylo dla mnie i moich znajomych powodem do spotkania przy jakims olkoholu tak teraz kazdy ma na to w------e, czy to na gale czy na cala otoczke
  • Odpowiedz
po prostu normikow te srodowisko "gitowcow" nie obchodzi. jak kiedys fame bylo dla mnie i moich znajomych powodem do spotkania przy jakims olkoholu tak teraz kazdy ma na to w------e, czy to na gale czy na cala otoczke

@okfmale: mnie nawet juz nudzi obejrzenie skrotow walk na tiktoku xD
  • Odpowiedz
Już jestem za stary chyba. Co jakiś czas obejrzę jakieś krótkie szoty, co tam się odwala w tym Fame.

@Fraagles: To nie jest kwestia starości absolutnie żadnej a spadku jakości treści nam dostarczanych.
  • Odpowiedz
I już powoli nie kumam zasad tych gitowców. Jeden z drugim się wyzywa przez telefon,dwa dni później wspólnie na strimie. Jeden sztywniak, a drugi co pokazywał penesa dla małoletnich.

Jakiś czas temu jeden płacze, żeby nie obrażać jego osób bliskich, po czym jego dziewczyna obraża matkę swojej przeciwniczki za co dostaje zasłużoną lepę. Wtedy git toruński się odpala i wyzywa ją od najgorszych.

Czyli nas nie można, ale my już tak xD
  • Odpowiedz