Nie, aktualnie dobiło do 486 i nawet się nie zacina. Oczywiście większość ma wyłączone kamerki i mikrofony, a pewnie niektórzy nawet wstali od komputera :D
@UmCykCyk: To się aż prosi o problemy. Dla takiej ilości ludzi u nas przeważnie robiliśmy Live Eventy, bo faktycznie coś pokazywać będzie pewnie i tak maks kilkanaście osób.
@KurczakGangBango: Ceo p------i farmazony, status na teamsie ustawia sie na czerwony, a ja ide robic cos innego bo nikt mi nie bedzie gitary zawracał(a jak bedzie to powiem ze na spotkaniu "jestem" i nie moge teraz)
Jaki jest wasz rekord spotkania firmowego w którym uczestniliście?
@UmCykCyk: u mnie w jednej firmie codziennie byl wynik rownemu rekordowi, tak na daily cala firma sie zbierala, a w srody gdy bylismy w biurze, na daily byla nawet ksiegowa xDDD kazdy na daily gadał co robil, czy ludzie co w banku pracowali jako kontraktorzy czy ludzie z legacy z obecnego gowno projektu firmy czy szef, czy jakas laska od sprzedazy
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
U mnie 465 i wciąż rośnie :)
#teams #pracait #pracbaza #pracazdalna
źródło: Zrzut ekranu z 2025-04-03 14-22-20
Pobierzźródło: Zrzut ekranu z 2025-04-03 14-45-19
Pobierz+-600
@UmCykCyk: u mnie w jednej firmie codziennie byl wynik rownemu rekordowi, tak na daily cala firma sie zbierala, a w srody gdy bylismy w biurze, na daily byla nawet ksiegowa xDDD
kazdy na daily gadał co robil, czy ludzie co w banku pracowali jako kontraktorzy czy ludzie z legacy z obecnego gowno projektu firmy czy szef, czy jakas laska od sprzedazy