Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Majku_: gale mial taka opcje i gale to zrobil, fajnie ze tworcy nie szli w półśrodki tylko po prostu przez spory kawalek gry miales na pasku umiejetnosci bombe atomowa :P

a umarl ci kiedys gale? fajna ma ogarnieta opcje awaryjna na wypadek smierci

jest cala masa takich rzeczy jak np mozesz wyslac jakas postac w podziemia klasztoru, zdobyc krew lathandera i nie rozbrajac slonecznego dziala

potem astarion ma fajny dialog
  • Odpowiedz
@Majku_: No... Pokonaliście Absolut, więc czego innego można było się spodziewać - misja wykonana, świat uratowany, nic więcej do roboty :P

W grze jest parę takich momentów, gdzie Tav może spotkać nagły i zaskakujący koniec żywota przez wybranie określonych opcji dialogowych. Jednak w większości chyba nie ma potem napisów końcowych, bo główne zadanie pozostaje niewykonane.
  • Odpowiedz
  • 1
No... Pokonaliście Absolut, więc czego innego można było się spodziewać - misja wykonana, świat uratowany, nic więcej do roboty :P

@Apaturia: No tak, technicznie rzecz biorąc to się zgadza, ale bohaterowie również zginęli, w dodatku śmiercią wcale nie bohaterską, więc średnio to wyszło ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W grze jest parę takich momentów, gdzie Tav może spotkać nagły i zaskakujący koniec żywota przez wybranie określonych opcji dialogowych. Jednak w
  • Odpowiedz
  • 0
@3mortis: sam się prosił ( )
Mogłem przecież wczytać grę, ale stwierdziłem, że idę dalej. Astariona zostawiam sobie na kolejną rozgrywkę, jeśli kiedyś zacznę od nowa :)
  • Odpowiedz
@Majku_ na twoim miejscu bym zaczął grę od nowa kimś innym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wlasnie gram drugi raz i mam wrażenie że gram w inną grę
  • Odpowiedz