Aktywne Wpisy

Sonny86 +965
źródło: scaled_1000024899
Pobierz
klaudia-hadalala +14
Dzisiaj sprzątałem u mamy na strychu. W rogu, za starymi nartami, stała szafa. Ta sama, którą mój ojciec przywiózł na początku lat 90. Nie ruszałem jej od lat. Pamiętałem, że skrywała skarby.
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
źródło: IMG_4156
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
urojenia neuropków (jeszcze ciepłe z "gorących"):
https://wykop.pl/wpis/80806969/trzaskowski-juz-90-minut-ora-pisowskich-dziennikar
rzeczywistość:
https://wykop.pl/link/7681727/trzaskowski-ja-nie-obiecywalem-kwoty-wolnej-do-60-tys
#polityka
@kolega_z_sasiedztwa: wskaż tam urojenia, bo ja ich nie widzę.
Trzaskowski m.in. wyśmiał dziennikarkę, która twierdziła, że to PiS wybudował mur na granicy. Serio.
@Dragonan:
@aarahon: o hui, fikoł i to podwójny xd
Komentarz usunięty przez moderatora
@Ark00: a potrafisz udowodnić czy tylko wyśmiewać tak jak partia kazała? xD
naprawdę wierzę, że komuś z twoją mentalnością takie standardy odpowiadają. Jednego tylko nie potrafię zrozumieć. Dlaczego nie zrobisz przysługi sobie i reszcie i nie osiedlisz swego jestestwa po wschodniej stronie Donu? Pasowałbyś jak ulał.
@walciak:
Przecież giga chad Trzaskowski pozamiatał Bl
Mentzen to zesralby się na takiej konferencji.
@Mezomorfix: Czekaj, bo nie bardzo rozumiem, na czym tutaj polega ten "fikoł". KO ma samodzielną większość w sejmie, żeby spełniać swoje pustulaty bez oglądania się na nikogo?
Tak czy nie?
No ale rozumiem, że PiS gorszy i tak nawet jakby obiecywał i trudno
Komentarz usunięty przez autora Wpisu