Aktywne Wpisy

janek_kombajnista +354
źródło: temp_file3184890694106807457
Pobierz#kiszak Co się tak p------------e do tego Kiszaka? Chłop ma jakś tam charyzme,se ciupa w gierki,tez sie z nim nie zgadzam we wszystkim,ale trochę racji ma z wieloma rzeczami,generalnie jest lepszy niz 90 % tworców w giereczkowie,a tu jakaś nagonka.Nawet to pobicie menela to smieszne,chlop go przewrócił tylko,poniosł kare,a tu jakies wymyslanie głupot.Ja sobie ogladam go do makaronu i go lubię,a wy jestescie beznadziejni.Typowe wykopki-plebejusze.Mozecie pucowac berło Kiszakowi.

Komputer ma mieć przeznaczenie stricte do gier w 1440p i chciałbym żeby był w miarę przyszłościowy. Budżetu raczej jako takiego nie mam ale nie idę w 5090 bo to raczej overkill na gry w 2K.
https://pcpartpicker.com/list/68wGHW
#majk3lskladapcty #komputery #pcmasterrace @X-PC
Ta obudowa akurat umożliwia fajne ułożenie wnętrzności. Standardowy montaż jest dość prosty do samodzielnej realizacji, choć i tak czekają cię długie godziny cable managementu.
Na dole i z boku powinno być wciągane powietrze, dlatego lepiej by tam wyglądały odwróceone wentylatory - "reverse flow fans". Są takie unifany jeśli się nie mylę.
źródło: image
PobierzA jak grafikę zamontujesz we wnęce bocznej to dla trzech bocznych wentyli nie ma wielkiego znaczenia czy są zwykłe czy reversed lub może ich wcale nie być. A tak jak na zdjęciu wyglądają te obudowy lian li z montażem wertykalnym GPU.
Tam są do dokupienia
źródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierz- Windows w wersji PRO - ok, dzięki;
- Składanie komputera i cable management - dlatego właśnie chciałbym skorzystać z Waszych usług bo nie mam ani grama cierpliwości do takich rzeczy;
- RTX - tu wybrałem trochę na czuja sugerując się producentem a odłożyłem kolor na dalszy plan bo nie wiem jak duże są różnice między producentami, co możesz innego polecić?;
- Płyta główna - na temat płyt głównych to wiem tyle