Wpis z mikrobloga

@razdwatrzy55: To ja mam znajomego z liceum co już wlaśnie w czasie szkoły średniej kucował. Jest tam jakimś seniorem czy coś. Dom sobie kupił i uwaga, wziął babę starszą o chyba 4 lata co zaszła w ciążę w wieku 18 chyba xD
I tak sobie mieszka on, ta jego baba i 14 letnia córka tej baby xD

Nie no kurde zarabiać ponad 20 k i babę starszą z dzieckiem brac
zartoska - @razdwatrzy55: To ja mam znajomego z liceum co już wlaśnie w czasie szkoły...

źródło: images

Pobierz
  • Odpowiedz
@razdwatrzy55: az rzygac sie chce, z jednej strony gosc to przegrancy cuck ktory nie wie co robi i w co sie pakuje i jak skonczy za nie tak znowu dlugo, ale trooche szkoda go z drugiej strony, jakim trzeba byc przegrywem, zeby zarabiac na reke 12k i wziac szona z dzieciakiem
  • Odpowiedz
@razdwatrzy55 ludzie to debile. Typ zarabia 12 koła, a myśli że boga za nogi chwycił i stawia chate na którą go nie stać xD Serio takim wstydem jest postawić dom 90-100 m2 i spać spokojnie? Kwintesencja p0lactwa. Musi być z przepychem i na bogato kurła
  • Odpowiedz
@razdwatrzy55: Czekaj Stop, dlaczego ona liczy 800+ i 1000 zł alimentów do wyliczenia zdolności? Przecież to nie jest jej dochód ona tego nie zarabia. Już nawet nie mówiąc o tym, że to są pieniądze na dzieciaka i takie osoby powinny być co do grosza z tego rozliczane bo chyba inaczej się nie da.
  • Odpowiedz
ludzie to debile. Typ zarabia 12 koła, a myśli że boga za nogi chwycił i stawia chate na którą go nie stać xD Serio takim wstydem jest postawić dom 90-100 m2 i spać spokojnie? Kwintesencja p0lactwa. Musi być z przepychem i na bogato kurła

@pogodny_mis65: Nic innego jak współczesna forma zastaw się a pokaż się ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Ogólnie ludzie w Polsce bardzo często żyją
  • Odpowiedz
@razdwatrzy55: jak za 17k/mc można się rzucać na dom 250m2?! Co ma być w tym domu? Puste podłogi? Jak to ogrzać? 17k/mc to są zarobki, żeby utrzymać dom góra 150m2 i to bez żadnych cudów, bo jeszcze gówniak i hobby.
  • Odpowiedz
@zartoska: wyobraz sobie, ze ludzie maja poprzednie zwiazki i bagaz. Maja czasem tez dzieci, jakby nie bylo jest to dosc normalne, zwlaszcza u ludzi w wieku 30pare i wiecej. Wyobraz sobie tez, ze ludzie zazwyczaj wiaza sie z kims w okolicy swojego wieku (4 lata starsza osoba to praktycznie zadna roznica, no chyba ze mowimy o nastolatkach). Jak gosciu jest szczesliwy, to tylko plus dla niego.
  • Odpowiedz
Co drugi komentujący tutaj to przyleciał z tagu #przegryw i #prawiczek widzę XD Pamiętajcie że w dzisiejszych czasach co 3 związek małżeński ulega rozpadowi, więc co 3 kobieta i co 3 "przegryw" już nie może poukładać sobie życia bo będzie "cuckiem" XD

Mam znajomą która ma dziecko z poprzednim facetem. Świetna kobieta. Chłop ją zdradzał więc się od niego wyprowadziła i wzięli rozwód. Czy dobrze zrobiła? moim zdaniem
  • Odpowiedz