Wpis z mikrobloga

@panmimoskok: szczerze mówiąc to gdyby przypominala design z gry w rzeczywistości wybijalaby z klimatu.
Do tego to nie jest tak że oni ja wzięli bo jest jakąś znaną aktorką albo woke. Musiało być normalne przesłuchanie które zapewne rozwaliła bo faktycznie widać ze czuje tą rolę i zagrała nieźle. Do tego miała dobrą chemię z Pedro a to jest dosłownie najważniejszy element i bardzo trudno byłoby to zastąpić.
  • Odpowiedz
@panmimoskok:

„Wolverine to przede wszystkim wizerunek, marka. Charakterystyczna postać, która zyskała miliony fanów dzięki komiksowemu pierwowzorowi. Jackman jest tam dlatego, że wygląda jak kopia Wolverina, a nie dlatego, że brylował w trzecim akcie Makbeta.”

Ja p------e… powiedz, że nie wiesz nic o komiksach, nie mówiąc że nie wiesz nic o komiksach xD

Wolverine w komiksach to niski (1,60m), brzydki, śmierdzący typ a Ty tu próbujesz wmówić ludziom że jackman wygląda
  • Odpowiedz
@panmimoskok:

Gdzie wspominałem, że jest czy nie jest wystarczająco ładna?

No to w takim razie co Ci przeszkadza w Belli jako aktorce i z jakiej racji wyzywasz mnie od białorycerzyków i chorych psychicznie jeżeli nic Ci w jej wyglądzie nie przeszkadza? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oj gubisz się gubisz kolego...
  • Odpowiedz
No to w takim razie co Ci przeszkadza w Belli jako aktorce

@Sernik_z_rodzynkom: pozwolę sobie wtrącić swoje 3 grosze do tej dyskusji.

Bella Ramsey mi nie pasuje do roli Ellie, bo jej po prostu nie przypomina. Jeśli w grze Ellie była ładna i urocza, to ludzie mają prawo oczekiwać w adaptacji dobrania aktorki ładnej i uroczej. Tyle.
  • Odpowiedz
No to polecam jednak obejrzeć przed wypowiadaniem się, bo naprawdę dobrze zagrała i nie wygląda aż tak niekorzystnie jak na zdjęciu z wrzutki OPa.

@Sernik_z_rodzynkom: Mogłaby zagrać lepiej niż Di Caprio w tytaniku, przecież napisałem że nie jestem w stanie na nią patrzec, wytrzymalem moze 5min,. Gra aktorska nie ma nic do rzeczy, jak ktoś ma taki ryj że nie obejrzysz jego kunsztu.
  • Odpowiedz
@panmimoskok: bialorycerzyki, bo nie przeszkadza im, że 13-latka czy ile ona tam miała w serialu nie jest tak ładna jak w grze? A po co ma być? Przecież ta aktorka z got nawet bardziej pasuje do Ellie niż faktyczną Ellie z gry xD

Tak właśnie wyobrażam sobie zniszczoną, zadziorną, wulgarną, zaradną a z czasem niebiezpieczną małolatę w świecie zombie.

Przykład że Stuhrem durny, bo Wolverina wizerunek dobrze oddawał jego naturę,
  • Odpowiedz
Chyba z tobą jest coś nie tak skoro uważasz że ktoś traktuje czternastolatkę jako obiekt seksualny,

@Vinizius: no i standardowe "chyba ty" xD Tak, ktoś traktuje 14-latkę jako obiekt seksualny i to są fakty, więzienia są pełne takich podludzi. To, że próbujesz to zbagatelizować bo ci ktoś zwrócił uwagę, że zmiana "ładnej buzi" małolaty na "nieladną" to nie jest nic strasznego i w tym samym komentarzu jeszcze próbujesz zastosować "chyba
  • Odpowiedz
Pedro Pascal jest względnie podobny do swojego pierwowzoru z gry, i o tę podobiznę, a raczej jej brak się rozchodzi.

@Vinizius: w jakim sensie jest podobny? Że ma głowę, nogi, ręce, włosy, zarost?
  • Odpowiedz
Aktorzy grający Bruce Wayne ulegają rotacji. Starzeją się, a nikt nie zostawi starego dziada jako odtwórcy roli młodego miliardera.

@panmimoskok: dosłownie w ostatnim flashu to zrobiono
  • Odpowiedz
@Vinizius: to nie jest mój wpis, ja tu tylko napisałem komentarze. Pisanie czegoś o nieletnich to jest dla ciebie coś obrzydliwego? Oj, źle to dla ciebie wygląda. Z każdym komentarzem gorzej.

No, pisałem coś o nieletnich. Co ci przyszło do głowy, kiedy przeczytałeś mój komentarz o nieletnich, że uznales, iż napisane "obrzydliwe" przekona czytelników, że to cię brzydzi.
  • Odpowiedz
  • 0
Pisanie czegoś o nieletnich to jest dla ciebie coś obrzydliwego

@Returned: Tak jak ktoś pisze w kontekście jak wyżej wspomniałem to jest to dla mnie dziwne. Ja grając w grę TLOU traktowałem te postaci jak relacje ojca i córki, sam główny bohater stracił tragicznie swoją córkę, a Ellie mu ją poniekąd zastąpiła.
  • Odpowiedz