Aktywne Wpisy

PanCzapeczka +261

uncle_freddie +568
Barcelona 2 - 1 Girona; Robercik Lewandowski
MIRROR: https://streamin.one/v/08caad5f
#golgif #mecz #golgifpl #fcbarcelona #laliga
MIRROR: https://streamin.one/v/08caad5f
#golgif #mecz #golgifpl #fcbarcelona #laliga
źródło: ize
Pobierz

źródło: 1743274217875555
Pobierz@hiperchimera: W trzecim będzie( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: image
PobierzDo tego to nie jest tak że oni ja wzięli bo jest jakąś znaną aktorką albo woke. Musiało być normalne przesłuchanie które zapewne rozwaliła bo faktycznie widać ze czuje tą rolę i zagrała nieźle. Do tego miała dobrą chemię z Pedro a to jest dosłownie najważniejszy element i bardzo trudno byłoby to zastąpić.
Ja p------e… powiedz, że nie wiesz nic o komiksach, nie mówiąc że nie wiesz nic o komiksach xD
Wolverine w komiksach to niski (1,60m), brzydki, śmierdzący typ a Ty tu próbujesz wmówić ludziom że jackman wygląda
No to w takim razie co Ci przeszkadza w Belli jako aktorce i z jakiej racji wyzywasz mnie od białorycerzyków i chorych psychicznie jeżeli nic Ci w jej wyglądzie nie przeszkadza? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oj gubisz się gubisz kolego...
@Sernik_z_rodzynkom: pozwolę sobie wtrącić swoje 3 grosze do tej dyskusji.
Bella Ramsey mi nie pasuje do roli Ellie, bo jej po prostu nie przypomina. Jeśli w grze Ellie była ładna i urocza, to ludzie mają prawo oczekiwać w adaptacji dobrania aktorki ładnej i uroczej. Tyle.
@Sernik_z_rodzynkom: Mogłaby zagrać lepiej niż Di Caprio w tytaniku, przecież napisałem że nie jestem w stanie na nią patrzec, wytrzymalem moze 5min,. Gra aktorska nie ma nic do rzeczy, jak ktoś ma taki ryj że nie obejrzysz jego kunsztu.
Tak właśnie wyobrażam sobie zniszczoną, zadziorną, wulgarną, zaradną a z czasem niebiezpieczną małolatę w świecie zombie.
Przykład że Stuhrem durny, bo Wolverina wizerunek dobrze oddawał jego naturę,
@Vinizius: no i standardowe "chyba ty" xD Tak, ktoś traktuje 14-latkę jako obiekt seksualny i to są fakty, więzienia są pełne takich podludzi. To, że próbujesz to zbagatelizować bo ci ktoś zwrócił uwagę, że zmiana "ładnej buzi" małolaty na "nieladną" to nie jest nic strasznego i w tym samym komentarzu jeszcze próbujesz zastosować "chyba
@Vinizius: w jakim sensie jest podobny? Że ma głowę, nogi, ręce, włosy, zarost?
@panmimoskok: dosłownie w ostatnim flashu to zrobiono
Ale zagram w twoją grę. Gdzie napisałem, iż przyszło mi do głowy seksualizowac nieletnią?
No, pisałem coś o nieletnich. Co ci przyszło do głowy, kiedy przeczytałeś mój komentarz o nieletnich, że uznales, iż napisane "obrzydliwe" przekona czytelników, że to cię brzydzi.
@Returned: Tak jak ktoś pisze w kontekście jak wyżej wspomniałem to jest to dla mnie dziwne. Ja grając w grę TLOU traktowałem te postaci jak relacje ojca i córki, sam główny bohater stracił tragicznie swoją córkę, a Ellie mu ją poniekąd zastąpiła.