Wpis z mikrobloga

@Vinizius: Tak jak często oburzają mnie zmiany aktorów jeżeli chodzi o kolor skóry tak tutaj nie widzę w doborze aktorki nic złego. Przeraża mnie, że mnóstwo dorosłych facetów traktuje Elie jako jakiś obiekt fantazji seksualnych. Bella to świetna aktorka i bardzo dobrze zagrała w pierwszym sezonie a to, że nie podoba się komuś z wyglądu jako 14-letnia bohaterka jest creepy
  • Odpowiedz
  • 2
@Sernik_z_rodzynkom: Ta bohaterka będzie mieć w drugiej części 19 lat jak coś. Przeszkadza ci inny kolor skóry ale nie przeszkadza ci kompletnie inny wygląd w obrębie jednej rasy, może ty po prostu rasista. Chyba z tobą jest coś nie tak skoro uważasz że ktoś traktuje czternastolatkę jako obiekt seksualny, najciemniej pod latarnią, nie lubię takich ludzi. Dziwny zbieg okoliczności, że Pedro Pascal jest względnie podobny do swojego pierwowzoru z gry,
  • Odpowiedz
@Vinizius: Powiedz mi co w fabule zmienia to czy jest ładną 14-latką czy nieatrakcyjną do której stare nerdy nie mogą się tasować? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co do zmiany rasy postaci, to u mnie działa to w dwie strony. Uważam, że czarnych postaci nie powinno się wstawiać za białe i białych za czarne, więc to chyba nie rasizm
  • Odpowiedz
  • 3
@Sernik_z_rodzynkom: A co się zmienia w fabule czy ktoś gra Severusa Snapa czarnego czy białego? Nic. Wiec coś wymyślasz skoro ci to przeszkadza, przecież sam piszesz że wygląd jest nieistotny. No wychodzi na to że to po prostu rasizm z twojej strony skoro przeszkadzają ci ludzie koloru.
  • Odpowiedz
Gdyby takiego Wolverina zagrał Stuhr zamiast Jackmana to też byś napisał, że nie widać różnicy( ͡º ͜ʖ͡º)

@panmimoskok: jakby zagral dobrze to co to zmienia?
jakos sie ludzie nie sraja jak co film jest inny batman, spiderman czy batman, ciekawe czemu, co? ( ͡º ͜ʖ͡º)
tak samo w dr who dopiero sie prawaczki zaczeli srac jak kobiete dali mimo tego
  • Odpowiedz
jakby zagral dobrze to co to zmienia?

@harrame: To by się to nie sprzedało i Maciusiowy szybko by podziękowano. Wolverine to przede wszystkim wizerunek, marka. Charakterystyczna postać, która zyskała miliony fanów dzięki komiksowemu pierwowzorowi. Jackman jest tam dlatego, że wygląda jak kopia Wolverina, a nie dlatego, że brylował w trzecim akcie Makbeta.

co film jest inny batman,

@harrame: Batman to zawsze Batman. Gostek w "lateksowym" uniformie. Nikt tego
  • Odpowiedz
@panmimoskok: Ale o czym Ty mówisz i co porównujesz? Każda postać ma pewne cechy charakteru, które ją wyróżniają. Wolverine jako, że był mutantem bardzo silnym fizycznie i nawiązującym do rosomaka był ciemnowłosy, zarośnięty i bardzo mocno atletyczny, więc ciężko żeby zagrał go Stuhr ale jakby się przemalował, zapuścił brodę i przykoksił to dlaczego nie? Elie po prostu była młodą dziewczynką, więc jej cechy fizyczne niezbyt grają jakąkolwiek rolę.

P.S. to
  • Odpowiedz
@Vinizius: A gdzie ja coś pisałem o fabule? Wygląd Snape'a był bardzo dokładnie opisany w książkach, więc skoro w materiale pierwotnym był biały to nie widzę powodu dlaczego ktoś miałby zmieniać jego kolor skóry w adaptacji. Wydawało mi się to dość oczywiste.
  • Odpowiedz
@Vinizius: To sie nazywa inkluzywnosc. Dziewczna ma ostry FAS i ostatnio sie przyznala ze autyzm. Tworca gry jest ostro na tym tle walniety. Stad ogr w drugiej czesci. Po prostu lewackie urojenia ktore nie przeszly w pierwszej czesci bo nie mieli finansowania.

szczerze mowiac to propsy za gre o tron i last of us. To pokazuje ze nawet ludzie z IQ niskim jak u zwierzecia moga dobrze grac.
  • Odpowiedz
więc ciężko żeby zagrał go Stuhr ale jakby się przemalował, zapuścił brodę i przykoksił to dlaczego nie

@Sernik_z_rodzynkom: Gdyby babcia miała wąsy, toby była dziadkiem.

P.S. to nie ja jestem pedofilem płaczącym o to, że dziewczynka w serialu nie jest wystarczająco dla mnie ładna, więc to chyba jednak Ty powinieneś się udać na terapię ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Sernik_z_rodzynkom: Gdzie wspominałem, że jest czy
  • Odpowiedz
i co w fabule zmienia to czy jest ładną 14-latką czy nieatrakcyjną do której stare nerdy nie mogą się tasować?

@Sernik_z_rodzynkom: niezła odklejka. Chętnie bym obejrzal serial ale jak widzę te aktorkę to po prostu muszę zamknąć oczy, więc nie obejrzałem tylko że względu na jej wygląd. Na dzieci z daunem też nie lubię patrzeć. Nie wymagam wiele, nie musi być ładna, wystarczy zeby była przeciętna, a nie odpychajaca. Tak
wujekzlarada - >i co w fabule zmienia to czy jest ładną 14-latką czy nieatrakcyjną do...

źródło: 1000029852

Pobierz
  • Odpowiedz
@tomtom666: to nie ja płaczę że aktorka nieładna kiedy nie powinno mieć to znaczenia, chciałeś zabłysnąć i nie wyszło ale takie już twoje życie
  • Odpowiedz