Aktywne Wpisy

wfyokyga +13
Rozpoczynam gupia zabawe, wklejasz w komentarzu wynik z tego testu. Ja se wieczorkiem na kiblu zrobiłem, teraz wy. Może jakiś Hitler jest z nami na wypok?
https://www.idrlabs.com/pl/morderczego-nikczemnika/test.php
https://www.idrlabs.com/pl/morderczego-nikczemnika/test.php
źródło: temp_file145122794966284335
Pobierz
krysztofiakowy90 +34
W Castoramie nie pracujesz — Castorama się wydarza. Wchodzisz normalnym człowiekiem, wychodzisz kimś, kto potrafi przez 20 minut tłumaczyć różnicę między kołkiem a twoim życiem i nadal być uprzejmy.
Klient stoi nad wiertarkami jak nad grobem faraona. Mówi, że „on nie chce nic drogiego, tylko porządne”. Bierze najtańszą. Patrzy mi w oczy i mówi, że „jak się zepsuje, to wróci”. Wiem, że wróci. Wszyscy wracają. Castorama nie ma klientów — ma cykle.
Radio gra
Klient stoi nad wiertarkami jak nad grobem faraona. Mówi, że „on nie chce nic drogiego, tylko porządne”. Bierze najtańszą. Patrzy mi w oczy i mówi, że „jak się zepsuje, to wróci”. Wiem, że wróci. Wszyscy wracają. Castorama nie ma klientów — ma cykle.
Radio gra

źródło: 1743274217875555
Pobierz@panmimoskok: jakby zagral dobrze to co to zmienia?
jakos sie ludzie nie sraja jak co film jest inny batman, spiderman czy batman, ciekawe czemu, co? ( ͡º ͜ʖ͡º)
tak samo w dr who dopiero sie prawaczki zaczeli srac jak kobiete dali mimo tego
@harrame: To by się to nie sprzedało i Maciusiowy szybko by podziękowano. Wolverine to przede wszystkim wizerunek, marka. Charakterystyczna postać, która zyskała miliony fanów dzięki komiksowemu pierwowzorowi. Jackman jest tam dlatego, że wygląda jak kopia Wolverina, a nie dlatego, że brylował w trzecim akcie Makbeta.
@harrame: Batman to zawsze Batman. Gostek w "lateksowym" uniformie. Nikt tego
szczerze mowiac to propsy za gre o tron i last of us. To pokazuje ze nawet ludzie z IQ niskim jak u zwierzecia moga dobrze grac.
@Sernik_z_rodzynkom: niezła odklejka. Chętnie bym obejrzal serial ale jak widzę te aktorkę to po prostu muszę zamknąć oczy, więc nie obejrzałem tylko że względu na jej wygląd. Na dzieci z daunem też nie lubię patrzeć. Nie wymagam wiele, nie musi być ładna, wystarczy zeby była przeciętna, a nie odpychajaca. Tak
źródło: 1000029852
Pobierz@D00D00: tak
źródło: R (3)
Pobierz