Aktywne Wpisy
sloniasek +401

Shyvana +16
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

źródło: 1743274217875555
Pobierz@panmimoskok: jakby zagral dobrze to co to zmienia?
jakos sie ludzie nie sraja jak co film jest inny batman, spiderman czy batman, ciekawe czemu, co? ( ͡º ͜ʖ͡º)
tak samo w dr who dopiero sie prawaczki zaczeli srac jak kobiete dali mimo tego
@harrame: To by się to nie sprzedało i Maciusiowy szybko by podziękowano. Wolverine to przede wszystkim wizerunek, marka. Charakterystyczna postać, która zyskała miliony fanów dzięki komiksowemu pierwowzorowi. Jackman jest tam dlatego, że wygląda jak kopia Wolverina, a nie dlatego, że brylował w trzecim akcie Makbeta.
@harrame: Batman to zawsze Batman. Gostek w "lateksowym" uniformie. Nikt tego
szczerze mowiac to propsy za gre o tron i last of us. To pokazuje ze nawet ludzie z IQ niskim jak u zwierzecia moga dobrze grac.
@Sernik_z_rodzynkom: niezła odklejka. Chętnie bym obejrzal serial ale jak widzę te aktorkę to po prostu muszę zamknąć oczy, więc nie obejrzałem tylko że względu na jej wygląd. Na dzieci z daunem też nie lubię patrzeć. Nie wymagam wiele, nie musi być ładna, wystarczy zeby była przeciętna, a nie odpychajaca. Tak
źródło: 1000029852
Pobierz@D00D00: tak
źródło: R (3)
Pobierz