Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +87
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

BastetII +53
#dieta
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
źródło: temp_file527864061337415841
Pobierz

źródło: spotted-at-the-shop-today-my-mind-immediately-went-to-this-v0-88ayicsnue6d1
Pobierzno chyba że chodzi o jedzenie robaków to wtedy jest to temat wagi państwowej xD
Nawet komuch Kraśko wam nie pomoże xD Strach i pełne portki
@culker: Klasycznie was kandytat nie udziela wywiadów, nie ma wieców z sympatykami i nic nie mówi i uważacie to za bezpieczne poglądy xDDDDD
@XgabrielX: Rafał to jest obecnie za wszystkim co przeciągnie wyborców konfederacji do niego xD
źródło: temp_file662142730259269778
Pobierz@KochanekAdmina: pokażesz przykład tego ataku czy to kolejny komentarz budujący taką kłamliwą narrację? xD
źródło: a-ja-wiem-od-kogo-wy-sa
Pobierz@KochanekAdmina: na razie to nie wskazałeś żadnego ataku. Pokaż ten atak, wytłumacz go. Przecież nie jest tak, że piszesz o wyimaginowanych rzeczach, prawda? xD
@dqdq1: Nigdzie w planie wyborczym Mentzena nie ma nic o aborcji
@KochanekAdmina: to niewygodny temat w czasie wyborów więc Rafałek nie ma zdania na ten temat. Tak samo jak o elgiebetach nic nie myśli.